Præsentation af ny behandler Klinik By Nørgaard

Blog opslag

27 maj, 2022

Velkommen til By Nørgaard

Vi er en akupunkturklinik der brænder for at hjælpe mennesker til at få et optimalt helbred på en naturlig og effektiv måde gennem akupunktur og funktionel medicin.

På klinikken kan du møde enten Anna Sophie eller Nikolaj som din behandler.

De er specialiseret fertilitets-akupunktører med en samtidig sundhedsfaglig baggrund, idet Anna Sophie er uddannet ergoterapeut og Nikolaj er uddannet fysioterapeut. Nikolaj dygtiggører sig derudover løbende indenfor funktionel medicin, der er en holistisk og evidensbaseret behandlingstilgang.

I tilgangen til vores behandlinger bevæger vi os i rummet mellem østlig og vestlig medicin, og bruger det bedste fra begge verdener; den mangeårige holistiske viden fra østen, og den mere direkte og evidensbaseret vestlige tilgang.

Vores erfaring er, at det giver de absolut bedste resultater for vores klienter.

Fertilitetsbehandling hos By Nørgaard

Første gang du møder os, vil vi gennemgå din og din partners situation – både jeres aktuelle udfordringer, men også kost, livsstil og andre omstændigheder, og i vil få lagt en plan for hvilket behandlingsforløb der er relevant for dig/jer.

Er du i sideløbende behandling på fertilitetsklinik, understøtter vi dit forløb derinde, og planlægger dine akupunkturbehandlinger så de passer med det.

Er der underliggende årsager til jeres fertilitets udfordringer, såsom endometriose, lav sædkvalitet, stress, hormonelle ubalancer osv. arbejder vi specifikt på at behandle disse under dit forløb.

Kræver jeres situation gentagne behandlinger over længere tid, tilbyder vi et samlet forløb hvor du får ubegrænset akupunkturbehandling og konsultation over en periode på 3 måneder.

Behandlerne på klinikken er begge RAB-godkendt, hvilket betyder du kan få tilskud til dine behandlinger som medlem af Sygeforsikringen Danmark.

Gratis mini-konsultation

Er du i tvivl om vi kan hjælpe dig/jer, eller har du spørgsmål til enten behandling eller din specifikke situation, tilbyder vi også en gratis mini-konsultation der foregår telefonisk. Du behøver blot at sende os en mail på kontakt@bynorgaard.dk eller udfylde formularen på vores hjemmeside: https://bynorgaard.dk/akupunktur-fertilitet/

Vi glæder os til at møde dig på klinikken, eller at kunne inspirere dig her på Fertilitetsliv.dk

Annonce

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Relateret indlæg…

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Behandlingstilbudkalender

No event found!