Præsentation af ny behandler Magdalena Lock Johansson

Blog opslag

7 apr, 2021

Mit navn er Magdalena Lock Johansson. Jeg er 34 år, kommer fra Sverige og bor nu i Aarhus med min kæreste og to bonusbørn. Jeg er uddannet læge og yogalærer og arbejder til dagligt som fertilitetscoach, almindelig læge, holistisk læge, meditations- og yogalærer.

Det der er gennemgående i mit arbejde, er hjælp til selvaccept og selvkærlighed. Kærlighed har en stor betydning når det kommer til fertilitet. Kærlighed til en evt. partner, til et kommende barn, men ikke mindst til dig selv. Og kærligheden til dig selv kan nemt glemmes når det pludselig handler om at blive gravid og at beholde en graviditet. Jeg vil gerne hjælpe dig med at finde din balance og glæde, for at gøre din fertilitetsrejse lidt nemmere, til at du bedre kan acceptere dig selv, slappe af, slippe stressen og øge dine chancer at få børn.

Jeg tilbyder

 • En Online FertilitetsGuide

…hvor du får du muligheden for at arbejde med de følelser som kan ledsage en fertilitetsrejse. Med accepten omkring at alle følelser er okay, også de allermørkeste og grimmeste. Du vi hvordan du kan håndtere følelserne, lære dem at kende og lade dem være en del på din rejse, men ikke at lade dem overtage dit liv.

Guiden indeholder yoga med de fertilitetsfremmende Mojzisovaøvelser, meditationer til at lære at være i de svære følelser, EFT-Meditationer (emotionel frihedsteknik) til arbejdet med den stress som kan være forbundet med ufrivillig barnløshed, og måske endda er årsag til den, samt øvelser til selvomsorg og nærvær.

Denne guide er til dig som:

 • Vil øge dine chancer at blive gravid
 • Vil mindske din stress
 • Ønsker at arbejde med de følelser som er involveret i barnløshed
 • Vil lære nemme metoder til at berolige sind og krop
 • Individuel vejledning og guidning i emotionel frihedsteknik
  …til dine specifikke udfordringer. Emotionel Frihedsteknik er en metode hvor psykoterapi og akupressur mødes. Vi tager udgangspunkt i dig og jeg guider dig med ord igennem en problematik eller følelse som du har brug for at bearbejde.
 • Online menstruationscyklusguide
  med yoga, meditationer og øvelser til de fire faser af din menstruationscyklus, de indre årstider.
 • Fritstående yoga og meditationer

Jeg er selv i fertilitetsbehandling og kender mange af de følelser og tanker som kan dukke op undervejs. For mig har de redskaber jeg tilbyder gjort en verden til forskel i hvordan mit eget liv ser ud under min fertilitetsrejse.

Velkommen til NordicRelief!

Du kan læse mere om mig og hvad jeg tilbyder på NordicRelief.dk.

Her kan du også hente en CyklusTracker og meditation, hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Behandlingstilbudkalender

No event found!