Præsentation af Vita Fertility

Blog opslag

Skrevet af

18 sep, 2020

Vita Fertility er stiftet i Aarhus med henblik på at facilitere fertilitets- og sundhedsfremmende livsstilsinitiativer for infertile mænd og kvinder. Før Vita Fertility har Maria Dior og Lasse Amdahl igennem kost- og livsstilsændringer siden 2013 arbejdet med ufrivilligt barnløse, både i Danmark og i Norge.

Vores vision er etablere fertilitets- og sundhedsfremmende livsstilsinterventioner som et udbredt og solidt understøttende tiltag til konventionel klinisk fertilitetsbehandling, men ydermere også som et reelt alternativ.

Maria Dior

Maria har arbejdet indenfor fertilitet og kost i over 6 år, og har særlig erfaring med PCOS og kvinder med uforklarlig barnløshed.

Hun er medejer af Vita Nordic ApS som særligt udmærker sig i sundhedsfremmende træning for kvinder før, under og efter graviditet.

Maria er norsk og kommer fra Oslo, men taler flydende Dansk og er bosat i Aarhus. Hun er mor til tre og giver livet absolut fuld gas.

Lasse B. D. Amdahl

Lasse er Prof.bach i Global Nutrition and Health med et særligt interessefelt i livstil og fertilitet.

Han har en solid baggrund i fitnessindustrien og sundhedssektoren med bred erfarring indenfor kost, træning og sundhed, men beskæftiger sig nu primært med fertilitets- og sundhedsfremmende arbejde.

I det private er han far til tre under fem år, så når han ikke har klienter i røret, er det børnene der hænger på armen.

Du kan kontakte Vita Fertility her.
Tlf. 61 66 62 76
E-mail: hello@mariadior.dk
Web: www.vitafertility.dk

Annonce for Vita Fertility

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Vidste du?

Vidste du?

🍍Viste du? At Ananas er blevet et stærkt symbol for kvinder, der kæmper med...

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!