Pssst en stor nyhed er landet

Blog opslag

Skrevet af Fertilitetsliv.dk

29 okt, 2021

Bliv ekspert på din egen fertilitetsbehandling

Få to måneders brug af wawa app uden betaling. wawa app er en assistent der guider dig gennem din fertilitetsbehandling. Her får du værktøjer og følelsesmæssig støtte, som øger chancerne for en vellykket behandling. Vores mål er at gøre den hårdeste rejse af alle bare lidt lettere. Appen er udviklet sammen med førende danske læger og fagfolk inden for fertilitet og gynækologi. Hvis du fortsætter efterfølgende vil prisen være 49 kr. om mdr. eller 500 kr. om året.

Hvad får du i wawa appen?

I appen får du en personlig assistent, som tager dig i hånden gennem dit forløb og sørger for, at du aldrig er i tvivl om, hvor i processen du er, eller hvad der skal ske fremadrettet. Behandlingsoverblik: Et visuelt overblik over alle faser i dit behandlingsforløb. Medicin-påmindelser og instruktioner: Viden om din medicin og hjælp til at tage den på de rigtige tidspunkter. Dagbog og journal: Hold nemt styr på dine tanker og din trivsel undervejs i behandlingen. Overblik over dine resultater: Dokumentér dit forløb undervejs og se, hvordan det udvikler sig. Artikler og viden tilpasset din situation: Den nyeste forskning inden for fertilitet samt interviews og personlige beretninger.

Se mere og tilmeld dig her

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

12. gang må da være lykkens gang!?

12. gang må da være lykkens gang!?

Over en måneds benhårdt arbejde har resulteret i ét skud i bøssen. Det virker så uretfærdigt, men det er jo efterhånden det overordnede tema i alt dette. Det er ægoplægning nummer 12 for vores vedkommende. Jeg kniber en tåre ved tanken om, at vi 11 gange før har siddet i samme situation, fulde af håb – men stadig ikke har fået vores barn.

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!