PSYKOLOGISK KLINIK FOR UFRIVILLIG BARNLØSHED

Blog opslag

At være ufrivilligt barnløs er hårdt for både psyken og for parforholdet. Mange lider under den sorg og usikkerhed, som blandt andet opstår, når drømmen om ønskebarnet ikke er let at opfylde.

Hos Psykologisk Klinik for Ufrivillig Barnløshed kan du få hjælp til at håndtere følelserne og tankerne forbundet med ufrivillig barnløshed og fertilitetsbehandling.

Vi er Danmarks første klinik dedikeret udelukkende til psykologisk behandling i forbindelse med ufrivillig barnløshed, og har ekspertise i at hjælpe både kvinder, mænd og par, der oplever eller har oplevet at være gennem et fertilitetsforløb – igennem den svære proces det kan være at få deres største ønske opfyldt. Ofte overses eller negligeres de følelsesmæssige reaktioner, som kan opstå både under og i kølvandet på et fertilitetsforløb, når drømmen opfyldes, og det vidunderlige ønskebarn endelig er en del af familien.

​I Danmark er vi dygtige til at udrede og behandle den fysiske side af barnløshed. Samtidig er vi et af de lande i verden, der er længst fremme, når det kommer til forskning, inden for viden om de psykiske og sociale konsekvenser af barnløshed. Det er derfor lidt af et paradoks, når vi samtidig er et af de lande i Europa, der gør mindst for at afhjælpe de følelsesmæssige udfordringer, der kan være resultatet af barnløshed og fertilitetsbehandling. I mange af de omkringliggende lande vi ofte sammenligner os med, er rådgivning i forhold til de psykologiske konsekvenser af barnløshed en selvfølge parallelt med den medicinske behandling. I Danmark har vi derimod ikke tradition for at benytte psykologer, fysioterapeuter, sexologer eller andre rådgivere.

Det er derfor vores mission at hjælpe ufrivilligt barnløse med at håndtere de følelsesmæssige og sociale konsekvenser af ufrivillig barnløshed – også når ønskebarnet er ankommet.

​Hos Psykologisk Klinik for Ufrivillig Barnløshed arbejder vi ikke direkte, for at I skal blive gravide, den del tager jeres fertilitetsklinik sig af. Derimod hjælper vi med, at lette stressen, presset, bekymringer, sorgen, jalousien og alle de andre følelser ved at være ufrivilligt barnløs. Det gør vi, fordi forskning viser, at chancerne for at blive gravid øges ved at kombinere den medicinske fertilitetsbehandling med mentalt helbredsbehandling. Men mest af alt gør vi det, fordi vi ved, at det at være ufrivilligt barnløs kan være en nærmest ubærlig situation at være i både personligt og for parforholdet.

Vi tilbyder derfor forskellige former for psykoterapeutisk behandling, hvad I er et par eller du er solo.

​Hos os finder du det bedste team af psykologer indenfor fertilitet og ufrivillig barnløshed. Vi er vi alle uddannede psykologer fra universitetet og medlem af Dansk Psykologforening. Vi er dygtige og engagerede, og brænder for at hjælpe dig med de svære tanker og følelser, som kan opstå parallelt med et fertilitetsforløb, så du kan leve et meningsfuldt og vitalt liv. Dette gør vi med de bedste og mest veldokumenterede metoder indenfor psykologi, der alle bygger på konkrete værktøjer gennem hvilke, vi opnår gode og holdbare resultater. Vores praksis bygger på en afbalanceret blanding af høj faglig kvalitet samt dyb medmenneskelighed. Vi er alle specialiserede inden for ACT og kognitiv terapi, og vi sætter en ære i løbende at efteruddanne os med både specialiserende uddannelsesforløb, kurser og supervision.

Ligegyldigt hvilken psykolog, der er det bedste match for dig, vil du møde en psykolog, som ikke kun er fagligt dygtig, men også god til at skabe en relation og få dig til at føle dig tryg og godt tilpas og som gør sig umage for at skabe de bedste rammer for netop dig.

​Vi glæder os til at få lov til at hjælpe digPSYKOLOGISK KLINIK FOR UFRIVILLIG BARNLØSHED

Reklame for PSYKOLOGISK KLINIK FOR UFRIVILLIG BARNLØSHED

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!