RebeccaR
Blog manager

Følg mig på Instagram

Velkommen til min side

Jeg hedder Rebecca er 31, kæreste med Mikkel på 28. Jeg har Tulle på 9 og Bøffenasen på 7 fra et tidligere ægteskab. 

Jeg har svær PCOS og Mikkel har svært nedsat sædkvalitet. Vi har været kærester siden marts 2017men kendt hinanden i 2,5 år før det udviklede sig. 
Mikkel har aldrig ønsket sig børn før vi mødtes, dels fordi han viste hvordan hans sædkvalitet var og dels fordi det for ham aldrig har været et behov. 
Vi blev min PCOS og Mikkels sædkvalitet taget i betragtning sat direkte i behandling hvilket vi startede ud med i juni 2017. 
Vi startede ud med at få tilbudt ét forsøg med IUI. Siden har vi været igennem et mild ivf forsøg og et kort ivf forsøg i det private på CFC. 
Og senest et kort ivf i det offentlige på Hillerød Hospital. Jeg har førhen været igennem 13 IUI forsøg med tidligere partner. 
Vi håber at kunne opfylde vores kæmpe ønske om fælles barn og glæder os til at dele vores erfaringer med jer.

RebeccaR

Velkommen til min blogside

Her kan du følge vores kamp for ønskebarnet

Når de sorte huller rammer! 

Vi har netop været igennem femte forsøg og igen mislykkedes det! Denne gang et mildt IUI-H forsøg med to fine æg og 2 millioner gode sædsælller, altså et mildt forsøg.

...

30-0 til æggene

Hvis mine score resultater var en fodbold kamp, så var jeg for længst sat af holdet - jeg sir det bare! For lige nu står det 30-0 og det...

Ventetider og spontan abort

Jeg hader ventetider. Vores sidste forsøg med kort IVF på Hillerød hospital endte med en indlæggelse pga. overstimulering.
Vi har til nu været igennem følgende:
Side 1 af 2

Pin It on Pinterest