VELKOMMEN TILMin Side

REBEL PRINCESS

Blog manager

Instagram
@cowansusie

Jeg hedder Susie, er 43 og har i løbet af de sidste fire år været i fertilitetsbehandling af forskellig art. En fremtidig selvvalgt solomor.

Hvis du vælger at følge mig herinde, vil der være indlæg om en masse forskelligt, der har relation til min rejse. Behandling i det offentlige og privat. Insemination, IVF og dobbelt donation. Glæde og sorg. Hvordan jeg har fået det hele til at hænge sammen på tidspunkter, hvor intet syntes at hænge sammen overhovet. Hvornår jeg har haft brug for at holde en pause. Samtalerne med familien, som også har været igennem en process omkring det hele. 

Der er sket en masse i løbet af de fire år og jeg ville ønske, at jeg havde andre steder at læse om det end fora på Facebook, hvor jeg til tider har følt frustration over diverse opslag omkring emner som: “hvor mange forsøg måtte du igennem?” og “kan I se to streger på denne test?”.   

Efter flere forsøg i både det offentlige og i det private, er status for mig lige nu, at jeg er i behandling på en klinik med dobbelt donation. Derfor vil du sikkert opleve, at der herinde vil være en “blandet landhandel” af indlæg. Jeg håber at mine indlæg kan være med til at hjælpe dig, der går med tanker om at blive solo mor eller overvejer en dobbelt donation. Følg mig gerne på IG 🙂

MineBlogposts

Hvad er dit tal?

Hvad er dit tal?

Hvad er dit tal? Mit er 2-0. Le Gammeltoft, satte emnet på dagordenen for nogle år siden og nævnte...

læs mere
Tager det lang tid?

Tager det lang tid?

Har du nogensinde tænkt, at du ville i gang med noget, som ikke ville tage ret lang tid? Fire år...

læs mere