KategoriRefleksioner

Herunder finder du blogindlæg omhandlende Refleksioner

Taknemmelig

Taknemmelig

Det følgende indlæg er et eksperiment fra min side, hvor jeg har fået tilsendt noget, min forlovede har skrevet, som jeg vil svare på, så vi har en slags dialog med hinanden. Det seneste 1½ år har vi været i fertilitetsbehandling, indtil videre er resultatet to graviditerer uden for livmoderen, en masse hårde tider og en smule håb.

læs mere
Nu sker der noget

Nu sker der noget

Efter ægudtagning i slut januar, hvor vi fik fire embryoner (befrugtede æg) på frys, har vi ventet...

læs mere
Medicinen

Medicinen

Alle beskrivelser og oplevelser er 100 procent baseret på mine egne erfaringer med...

læs mere
At være i fertilitetsbehandling er noget man er sammen

At være i fertilitetsbehandling er noget man er sammen

Én af de største udfordringer i vores tilværelse lige nu, er denne evige cyklen frem og tilbage mellem lejligheden og hospitalet eller klinikken. At vi sammen gennemgår, ikke alene den fysiske bevægelse mellem almindelig tilværelse og livet i behandling, men også de psykiske usikkerheder der følger.

læs mere
Far out

Far out

Det er langt ude, at jeg endnu ikke er blevet far Jeg har altid gerne villet være far. Det må være...

læs mere