Rune klan- Barnløs

Blog opslag

Skrevet af Charlotte Pedersen

30 okt, 2017

Wauw, tænkte jeg første gang jeg så reklamer for Runes nye show, man skal godt nok have N….. for at turde lave et komikershow om at være barnløs, for hvor er det sjove lige i det? Du skal godt nok også være dygtig, prøv lige at lave et show på 1.5 time hvor du skal passe på ikke at træde nogle over tæerne. Du er sgu modig Rune.

Steven og jeg var så heldige at få chancen for at se Runes show i Aarhus, jeg var faktisk nervøs, jeg var nervøs for MIN reaktion, ville jeg komme til at sidde i halvanden time og føle at alle grinte af MIG fordi jeg var barnløs?

Jeg fik en lang næse! Hold op hvor jeg grinte, nogle gange så jeg næsten var ved at tisse i bukserne, han var SÅ god, det viser sig at Rune og hans kæreste har været barnløse i 8 år og at de efter 4 år søgte om adoption, fordi Rune har dårlig sædkvalitet, han fik fortalt deres historie på en meget fantasifuld og meget kreativ måde og jeg er helt sikker på at halvdelen af publikum ikke ANEDE hvad han snakkede om, de synes jo bare det var hylende morsomt og det VAR det virkelig også! det var alt lige fra ægdeling, til den kvindelige menstruations cyklus og dårlige svømmere, akavede situationer i bilen med en krop sæd under armen. Jeg synes virkelig at Rune fik fortalt om det at være i fertilitetsbehandling på en virkelig sjov måde og jeg følte mig ikke utilpas på noget tidspunkt tvært imod, jeg følte virkelig med ham og hans kæreste, jeg står jo selv midt i det.
Han var rigtig god til at gribe bolden fra publikum og der var også en del trylleri indimellem, jeg er imponeret, jeg fatter ikke hvordan han gør det!

Nu er Rune færdig med hans turne men jeg kunne næsten forestille mig at hans show udkommer på dvd en dag, i så fald vil jeg virkelig anbefale jer at se det, måske også med jeres familie, det er en ret god måde at bryde isen og tabuet omkring barnløshed på en knap så dyster måde.

Rune sluttede hans show af i Aarhus med at afsløre en lille hemmelighed, fordi han kun havde 1 show tilbage, jeg vil ikke sige andet end at Rune og hans kærestes fertilitetsliv ender lykkeligt❤️

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!