Rune Klan siger min kæreste er den modigste mand

Blog opslag

Skrevet af Caroline Ziegler

16 okt, 2017

’’Det kan godt være du ikke har sprøjt i nosserne, Men du har fandeme nosser’’

Vi har været ind og se Rune Klan show “barnløs”.  Det var et Konge-show! Og jeg vil opfordre alle til at tage ind og se, specielt jer, som er barnløse eller er tæt på en som er. Det var en fornøjelse at grine af sex på kommando, sædprøver klokken 6:00 om morgenen og den samme historie alle fortæller når man fortæller man er ufrivilligt barnløs.

Under showet Under showet spurgte Rune Klan om hvor mange i salen der havde nedsat sædkvalitet. Der blev helt stille, og lige ved siden af mig kom det høje klap, som den eneste i salen klappede min mand! Der er ingen tvivl om at han ikke var den eneste mand i salen med nedsat sædkvalitet, da ca. hver 4 mand har nedsat sædkvalitet. Ja der skal en mand til!  Sådan en har jeg, Det er lige præcis ham der bliver forbilledet for mine børn, og jeg kunne ikke være mere stolt. Rune Klan var tydeligvis også begejstret! Og refererede flere gange under showet til Daniel, jo vidst kaldt han ham også “hr. Dårlig nosse” Men det er jo helt i orden, når det kommer fra i ligesindet.

Jeg er meget åbent omkring vores forløb, Daniel bliver bedre og bedre til det. Men ingen tvivl om at han ikke synes det er det fedeste emne der kan blive bragt op under den ellers så hyggelig middag. Daniel fik rigtigt meget ud at se showet, både personligt og ren praktiks. Jeg har brugt mange timer på at læse om den kvindelige cyklus, de forskellige behandlinger og kosttilskud. Daniel er mere sådan “Det har lægerne vel styr på” Rune forklarede ved hjælp af tryl og en masse humor, hvordan et æg rent praktisk bliver befrugtet og hvis jeg skal være helt ærlig, så tror jeg først Daniel fangede den fuldstændig, efter kyndig vejledning fra Rune.

Jeg fik uden tvivl også rigtigt meget ud af showet! Selvfølgelig god underholdning og en masse grin! Men hvor var det også bare rart at der blev sat ord på en masse af de forbudte følelser, specielt fra en mand. Det gav mig et nyt syn på hvordan Daniel oplever det hele.

Jeg vil anbefalde alle at se det! Specielt hvis i har en tæt på jer der er ufrivilligt barnløs. Jeg er sikker på det kan være med til at give jer en forståelse for hvad det er jeres barnløse. Man behøver ikke være barnløs eller kende nogle er det for at synes det er er verdensklasse show, der bliver også grint af forældre og hvordan et liv med børn er.  Jeg vil ikke skrive for meget om showet, da jeg ikke vil fortælle for meget. Men jeg kan sige at det er et show med en masse overaskelse, der rammer en lige i hjertet og i lattermusklerne. Det har været svært at skrive en anmeldelse af showet uden at komme til røbe for meget, så jeg stopper og slutter af med at sige at i kun kan blive en pisse fed oplevelse rigere ved at se det, og hvis jeg havde været en rigtig anmelder havde jeg givet showet topkarakter!

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!