Så du sidste afsnit af Albert og Sanne foraltid?

Blog opslag

Skrevet af Fertilitetsliv.dk

4 jun, 2019

I går blev det sidste afsnit af Albert og Sanne foraltid sendt, så du med?

Hvis du ikke nåede at se det sidste afsnit kan du se det og de andre tre afsnit lige her.

Se med her

Dokumentarserien sætter fokus på ufrivilligt barnløshed og fertilitetsbehandling.
Et personligt portræt af Albert og Sanne som giver et ærligt indblik i hvor tidskrævende, intimiderende og følsomt det er at gennemgå et fertilitetsforløb.
Vi følger parret fra deres første håbefulde konsultationer på fertilitetsklinikken og igennem mange op- og nedture.

Sanne og Albert har været kærester i 12 år og er nu ved at være klar til at tage hul på det næste kapitel i deres liv. De vil gerne være forældre. Alt tegner lyst. Drømmehuset er købt, hønsene i haven klukker hyggeligt rundt og selv gemme-hulen i træet er ved at være færdig. Men tingene går ikke som planlagt. For efter halvandet års ”hårdt arbejden-på-sagen” er Sanne stadig ikke blevet gravid og hvad der skulle have været let og lystfuldt, bliver nu i stedet et hav af svære og grænseoverskridende besøg på fertilitetsklinikken efterfulgt af den ene negative graviditetstest efter den anden. Frustrationer og usikkerhed ophober sig hos det ellers så harmoniske par og når intimitet samtidig skal planlægges ned til mindste detalje, bliver parforholdet for alvor sat på prøve.

Fortalt i nutid og med varme, følsomhed og ikke mindst humor følger den personlige og humoristiske dokumentarserie ALBERT OG SANNE FOR ALTID det kærlige og finurlige kærestepar gennem deres kamp for at få et barn og giver et ærligt indblik i hvor opslidende, intimiderende, tidskrævende og ekstremt følsomt det er at gennemgå et fertilitetsbehandlingsforløb.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Podcast – lyt med

Podcast – lyt med

Vi har besøgt @venterummet for at lave et afsnit til deres podcast. ⁠ ⁠ "Hold nu op det var sjovt...

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!