Så er det nu!

Blog opslag

Skrevet af Mette Svensson

25 maj, 2019

Så er tiden endelig kommet til at vi skal i gang med vores første IVF forsøg efter en pause på fire måneder. Så er det nu det sker!

Allerede nu føler vi os bedre tilpas på den nye fertilitetsklinik.

Vi føler allerede at vi bliver taget bedre i mod, vi bliver sat ind i tingene hver gang og får en plan med fra hvert besøg.

3 scanninger:
Vi blev scannet på cyklus dag 2. Så kom bi i gang med Bemfola i et par dage. På dag 6 blev vi scannet igen for at se om hormonerne virkede som de skulle. Dog blev vi sat op i dosis og samme historie gjorde sig gældende igen efter en tredje scanning og til sidst kunne det også mærkes i kroppen, at doserne blev større og større. Led ikke voldsomt af bivirkninger, fik dog hovedpine samt utilpashed i kroppen de sidste par dage, hvor dosen hed 375 ie pr dag i stedet for 150 ie som vi startede på.
8 æg:
.8 er antallet af æg, som lægen kunne se ved scanningerne (de første to) ved scanning nr 3, var vi nede på 4 (øv!!) Men vi krydser fingre for at der findes et lille mirakel i mellem de fire.
Nu er der 40 timer til ægudtagning og vi er ret spændte. Nu kommer det hele pludseligt tæt på.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

12. gang må da være lykkens gang!?

12. gang må da være lykkens gang!?

Over en måneds benhårdt arbejde har resulteret i ét skud i bøssen. Det virker så uretfærdigt, men det er jo efterhånden det overordnede tema i alt dette. Det er ægoplægning nummer 12 for vores vedkommende. Jeg kniber en tåre ved tanken om, at vi 11 gange før har siddet i samme situation, fulde af håb – men stadig ikke har fået vores barn.

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!