Så er vi i gang…

Blog opslag

Skrevet af Projektbaby_pcos

2 jan, 2020

Min menstruation kom i udgangen af de 3 måneder med metformin. Jeg fik af klinikken af vide, at jeg skal forsætte på metformin og vente på min menstruation måneden efter, og kommer den der så skulle jeg ringe og tilmelde os på første menstruationsdag… Jeg regnede på ingen måde med, at min menstruation ville komme helt af sig selv 28 dage efter. Det har den jo ikke gjort i snart 1,5 år så hvorfor nu…

Men her tog jeg fejl – for præcis 28 dage efter der meldte min menstruation sin ankomst og jeg kunne dagen efter ringe til klinikken og melde os til vores første forsøg – hvis de har plads til os selvfølgelig…

Jeg gik med min telefon hele dagen og ventede på, at de skulle ringe til mig for, at fortælle om vi er med eller ej. Det var ulideligt og føltes som om jeg ventede i 10000 timer, selvom det kun var 6 timer…

Klinikken ringede til mig og der var plads til os – hvilket betød, at vi kunne komme i gang med det første forsøg. Jeg skulle møde 2 dage efter til scanning så de kunne se mine æg og slimhinde.  Dagene kunne ikke gå hurtigt nok – endelig skete der noget, og drømmen er måske et skridt tættere på nu.

Dagen kom hvor vi skulle ind på klinikken så jeg kunne blive scannet. Mine æg og slimhinde så fine ud, men jeg skulle have nogen piller som kan hjælpe æggene med, at vokse. Vi kunne hente pillerne med det samme og starte på pillerne allerede om aften. Jeg skulle tage en pille de næste 5 dage.

1 uge efter første scanning skulle jeg ind på klinikken igen. De skulle tjekke hvordan mine æg har reageret på pillerne – og det var heldigvis positivt. Jeg havde 3 æg på mellem 6,5-7,8 mm. Så de satsede på, at de 3 æg ville vokse og måske kunne vi nå et forsøg inden juleferien. Derudover så min slimhinde rigtigt fin ud – så det virkede så godt det hele.

Jeg skulle møde til scanning igen 4 dage efter. Her fik jeg desværre ikke samme gode nyheder. Mine æg var ikke rigtigt voksede. Det ene var lige omkring 10 mm og kunne måske nå og vokse så vi stadig kan få et forsøg inden jul.

Næste scanning er lige om lidt og her håber jeg, at bare det ene æg er 12 mm, for så kan vi nå et forsøg, da man så siger det vokser 2 mm pr dag og jeg kan først blive incimineret når det er mellem 16 og 18 mm…

Så lige nu er det bare ventetid igen – men hey, nu er vi i gang og fulde af forhåbninger. Vi tror på, at det nok skal lykkes en dag og måske er det tættere på end det nogensinde har været.

God jul og tak fordi I læste med /N

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

PCOS strategi session

PCOS strategi session

Du gør alt hvad der står i din magt for at hjælpe din krop til mindskede symptomer. Til at hjælpe...

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!