Sådan noget L.O.R.T!

Blog opslag

Skrevet af Ditte Marie

18 dec, 2018

… eller på godt nordjysk: LÅRD!

Som beskrevet i mit tidligere blogindlæg, fik jeg i 3-4 dage nogle rigtigt flotte positive hjemmetests, men HCG lå på 56 og dermed i den lave ende.
To dage efter første blodprøve, fik jeg taget endnu en, for at se om HCG ville stige. Men ak nej. 39 hed det ved anden blodprøve og mine hjemmetests er også blevet markant svagere. Lort!
Her har jeg allermest lyst til at skrive en hel masse bandeord, men det kan I tænke jer til.
Det var første IVF forsøg og det er første gang, jeg har formået at lave en positiv hjemmetest. Så det var endnu mere forfærdeligt denne gang, fordi den rent faktisk var der. Der var bid! Og så blev glæden flået fra os som småkager fra et lille barn. Universet er bare ikke på vores side! Lort!
Tredje blodprøve på 4+4 viste 8. Løbet er kørt.
Og 4+6 fik jeg menstruation.
Lort!

Jeg fik akupunktur i dagene op til æo og to gange på dagen for æo – og det kan kun anbefales. Min akupunktør havde et “fertilitetsprogram”, hvor hun med i købet også tog stress og muskelspændinger. Det var fantastisk! Hvis I har mulighed for laserakupunktur – så gør det! Brug pengene på det, det lønner sig. Det er også, som sagt, første gang, vi har oplevet en positov test. Så hundrede thumps up til akupunktur!

 

Samtidigt med, at vi ikke får et barn ud af det her forsøg skal vi også springe en måned over, før vi får næste forsøg, da min krop skal komme sig – udstøde blasto’en, få menstruation, lægge hævelsen på æggestokkene osv. MEN vi er i november hvilket betyder, at vi grundet jul/nytår kommer til at vente to cyklusser, før vi kan starte igen. ØV! Jeg er klar nu. Gameready! Klar til at besejre universet i kampen mod infertilitet! Bring it on… men nej. Sådan skal det ikke være. Så nu venter vi… 2 måneder. 2 lange måneder! Nu er det 25 måneder siden vi begyndte vores ongoing baby-rejse. 15 mdr. øko-style (inkl. 5 mdr. med udredning) og 10 mdr. i behandling. Så vi overlever nok de 2 julemåneder… vi synes bare, vi har ventet længe nok nu.

Omkring følelserne, når det ikke lykkes, kan jeg kun sige, at det har hjulpet både mig og min mand, bare at få dem ud. Græd, vræl, ja hyl og hulk – om nødvendigt. Snak om det, snak om det igen og forband universet sammen. Ingen af os er troende i nogen grad, så ham der Gud blander vi pænt uden om.
Det hjælpder virkelig at få sorgen og vreden ud. Smadr en tallerken, hvis det er det, der er behov for. Bare gør det. For det hjælper. Promise!

Kære univers.
Er det ikke snart vores tur?

1 Kommentar

 1. Mette olsen

  Håber helt klart at det snart er jeres tur.
  Jeg har selv i dag fået en stor blødning så kan godt følge dig i forhold til de følelser du beskriver. Håber også snart at de bliver min tur
  Når du skriver 4+4 hvad betyder det og 4+6? Er det at du er i uge 4 og så 4 dage henne eller?

  Kh Mette ❤️

  Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!