Sådan starter du dit forløb

Blog opslag

17 jan, 2020

Det er først og fremmest op til dig, hvordan du ønsker at stykke et behandlingsforløb sammen i Sundfertilitet. Vi har ingen færdige pakkeløsninger. Infertilitet kan have mange årsager og mennesker er forskellige, derfor foretrækker vi at tilpasse behandlingsforløbene til den enkelte patients ønsker og behov.

Det kan være en god idé at starte med at tilegne dig viden om reproduktiv sundhed ved at læse bogen “Fertilitet & Fysioterapi”, tilmelde dig et live-hold (kun for kvinder) eller deltage i et online-kursus hjemme i stuen. Her vil du få instruktion i fertilitetsfremmende øvelser og praktiske råd om holdning, ergonomi, selvbehandling af arvæv, kost og motion og afstressning, som du straks og forholdsvis nemt kan gå igang med at følge derhjemme.

Du er også meget velkommen til at kontakte os på tlf/sms eller email og bestille en tid til en individuel konsultation. Så vil du få tilbudt en samtale og en undersøgelse, så vi sammen kan spore os ind på, hvorvidt individuel fysioterapi er relevant for dig og om det skal være manuel arvævsbehandling, mobilisering, laserterapi, individuel instruktion i øvelsesterapi, afspændende massage eller en kombination af det hele, der vil være optimalt for dig.

Hvis du har arvæv i eller omkring dit underliv fra operationer, infektioner eller traumer, anbefaler vi at du kombinerer træningen med individuelle konsultationer. Du kan læse mere om vores individuelle behandlingstilbud her.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!