SÆDKVALITETSTESTProdukter

Mange mænd har dårlig sædkvalitet – helt uden at vide det. Netop dårlig sædkvalitet er én af hovedårsagerne til, at 2 ud af 3 par har svært ved at opnå graviditet. Det er en god ide, tidligt i forløbet, at få afklaret, hvad årsagen til den udeblivende graviditet kan være, da tid er en vigtig faktor, især for kvinden. En sædkvalitetstest kan hjælpe jer til at komme hurtigere igang med den rigtige behandling hvis sædkvaliteten viser sig at være nedsat.

Hos Fertilitetsliv.dk ønsker vi at gøre det så nemt for jer, så derfor har vi samlet de produkter som vi forestiller os kan gøre jeres fertilitetsrejse lidt nemmere.

SwimCount Sædkvalitets-test

SwimCount Sædkvalitetstest er en hjemmetest, som på 30 minutter måler din sædkvalitet. Testen er hurtig og sikker at udføre og leveres fragtfrit i hele Danmark i diskret emballage.

Testen giver dig et hurtigt svar på om der er noget i vejen med din sædkvalitet, og hvis dette er tilfældet, er den et godt udgangspunkt for at få foretaget videre undersøgelse hos en fertilitetsklinik eller hospital.

ExSeed Health Sædtest

ExSeed er en hjemmesædtest. ExSeed består af en enhed, der gør det muligt at analysere sæd, når du er forbundet med din smartphone via ExSeed App.

ExSeed Health giver dig klare resultater helt privat i eget hjem – der er ikke behov for at sende en sædprøve væk.

Babyplan Sædkvalitets-test

Babyplan sædkvalitetstest er udviklet til hjemmebrug, og er nem og diskret for en mand at udføre. Testen er en screningtest og giver et positivt resultat hvis manden har en normal sædkvalitet. Testen er negativ hvis manden har nedsat eller lav sædkvalitet. Testen bedømmer om mandens sædcellekoncentration ligger over (positiv) eller under (negativ) WHO’s fastsatte grænse på 15 millioner sædceller pr. ml.

Babyplan SDI-test

Hos 50% af alle barnløse par skyldes nedsat fertilitet, at sædcellens DNA (arvemasse) er skrøbelig. Det problem bliver rigtig ofte overset. For mange par betyder det, at kvinden ikke bliver gravid eller risikerer at få en eller flere ufrivillige aborter. Det kan I undgå!

Med resultatet af Babyplans SDI-test i hånden, kan 3 ud af 4 mænd opnå forbedret DNA-kvalitet i sædcellerne og dermed øge chancen for en vellykket graviditet markant. Fertiliteten kan forbedres på blot 3 måneder, bl.a. ved ændringer i livsstilen.