Sædprøven

Blog opslag

Skrevet af Sasja S. Andreasen

29 jul, 2017

Sædprøven

Vi skal i gang med insemination (IUI-H insemination med partners sæd). Endelig kan vi komme rigtigt i gang, det er så spændende!

Min kæreste, Henriks sædkvalitet lå over gennemsnittet og oprenset var den nu på 9 mio. pr. ml, hvor den før lå på 3 mio.! Vi er overlykkelige 😀 Sådan, hvor er det en dejlig nyhed, vi kan ikke få armene ned. Det vil altså sige ingen karbad til Henrik 😉 Og jeg skal på p-piller igen og ringe når jeg får mens.

Nervepirrende (dyr) ventetid

Vi var ellers så nervøse. Vi havde tid til aflevering af sæd kl. 9.30 og vi var der lige på minuttet. Og så skulle vi pines i 2 timer. Vi tog hen til noget der hedder Mega Center, som vi troede var et indkøbscenter. Men der ligger de store butikker, så som Harald Nyborg, Jysk, Sport24 osv. Vi startede med at tage i Harald Nyborg fordi Elgiganten “først” åbnede kl. 10 :o, var klokken ikke mere :D, lad mig sige det sådan, det blev en dyr ventetid 😉 Vi endte med at købe en græsslåmaskine og Henrik købte en ny mobil.

Til sidst kørte vi på MAC’en, jeg var skrub sulten, jeg havde ikke nået at spise alt min morgenmad. På vej derhen blev vi godt og grundigt nervøse. Da sæden var afleveret følte vi ikke nogen nervøsitet, men da der kun var en halv time tilbage, kunne vi godt mærke det. Og det hjalp ikke, at vi måtte vente yderligere 20 min. Vi kunne høre på de andre, at de havde ventet længe, der var lagt mange aftaler på det samme tidspunkt.

Rar samtale

Samtalen gik hurtigt, og den nye læge var god til at informere os om det hele, især at vi ikke måtte ryge og i hvert fald ikke hash, der er meget skidt for sædkvaliteten. Hun troede rigtig på at Henrik nu havde lagt hash’en på hylden hahaha 😉 Vi fik de flotte tal at vide og kunne falde til ro igen, så skønt!

Jeg blev skannet igen og jeg har virkelig så mange æg, at de ikke kan tælles. Lægen vi havde sidst havde skrevet 165, og det betød at tallet havde brudt skalaen 😮 Så vi skal passe på jeg ikke bliver overstimuleret. Bagefter fik vi at vide, at jeg skal på p-piller igen og det betyder jo også, at min PCO-symptomer vil gå væk, så det er rigtig lækkert. Når jeg får min mens. skal jeg ringe, og så insemineres ved 14. dagen 😮 wauw, det altså spændende. Vi aftalte at jeg skulle tage pillerne indtil der er 3 piller tilbage i pakken, pga. sommerferie på klinikken, så jeg kan nå at blive insemineret 😀

Super heldigt, jeg har hørt mange historier om, nogle der skulle vente længe pga. sommerferie/helligdage. Da vi kom hjem skrev vi den gode nyhed til vores venner og familie. Henrik skulle skynde sig videre på arbejde og jeg sidder nu og nyder solen og vil snart køre ned og hente mine p-piller 😀

Tak fordi I læser med 🙂

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Årsdag

Årsdag

Den 01.06.2021, har vi været kærester i 3 år. Jeg forbinder dagen med glæde for det meste, men det...

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!