SAMARBEJDE MED CAMILLA GRAUGAARD – @fertilitets fighter

Blog opslag

31 maj, 2020

Som Jordemoder, Sonograf og Akupunktør har jeg mange års erfaring i at snakke med mange forskellige personligheder om meget svære følelser, og har stor gavn af mine empatiske evner i disse sårbare situationer. De seneste år har jeg brændt rigtig meget for at hjælpe både kvinder og mænd, som er i denne svære proces hvor en graviditet tager tid og synes svær at få til at lykkes. Jeg sætter en ære i at være lyttende, forstående og medfølende. Jeg har ofte tænkt at det ville være rart hvis mine klienter kunne høre hvad mine andre klienter siger, fordi det netop er de samme bekymringer de går rundt med. Derfor ønsker jeg at skabe et netværk for ufrivillige barnløse, hvor jeg vil hjælpe til mere ro og balance i den hårde fertilitetsproces.

I den forbindelse har jeg et samarbejde med Camilla Graugaard skabt @fertilitetsfighter hvor vi ønsker at hjælpe ufrivillige barnløse med at lære at rumme alle de svære og forbudte tanker og følelser der følger med når man er i et fertilitetsforløb. Vi vil inspirere til hvordan man kan erstatte stress og bekymringer med ro, overskud og accept.

Derudover kommer vi løbende med nye tiltag som fx fertilitetsgruppeforløb, både fysiske og onlinebaserede. Her kan man mødes med ligesindede og dele erfaringer. På de fysiske gruppeforløb får man bl.a. øreakupunktur som har en beroligende effekt for krop og sind.

Camilla Graugaard har mærket alle de svære følelser og frustrationer på egen krop, og er stadig midt i et foreløbigt 3,5 år langt fertilitetsforløb sammen med kæresten. – ”Mit liv var mere eller mindre på stand-by i flere år. Jeg røg dybere og dybere ned i mørket og isolerede mig selv, fordi jeg følte mig alene i sorgen. Efter utallige psykologsamtaler, akupunkturbehandlinger og samtaler, mindfulness yoga timer og fertilitetscoaching har jeg erfaret hvor vigtigt det er med en krop og et sind i balance, især i denne hårde proces mod de to streger. Specielt øreakupunkturen og samtalerne har gjort en markant forskel for mig. Jeg har lært hvor vigtigt det er at give plads til de svære og forbudte tanker og følelser samt at leve livet på trods. Jeg har personligt savnet et netværk for ligesindede. Jeg ønsker derfor sammen med Tina Bock at skabe et fællesskab for alle os der kæmper med de svære tanker og bekymringer, hvor vi lytter til, forstår og løfter hinanden. Håber at du vil med på rejsen, hvor vi sammen bryder tabuet og skaber mere ro og overskud i en fælles kamp om at opnå drømmen om vores ønskebørn.” – Camilla, Maj 2020.

Annonce

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!