Se med Live “Bliverjegnogensindenogensmor”

Blog opslag

5 mar, 2020

Fertilitetsliv.dk – live kanal 🎬
ˑ
Se med på søndag d. 8 marts kl. 20.00
Hvor “bliverjegnogensindenogensmor” sender live!ˑ
Mit navn er Lene, jeg er 34 år gammel og kærester med Kim på 32 år.
Vi har været kærester i snart 5 år og kæmpet i over 3 år med at få vores støreste ønske opfyldt- nemlig en fælles familie. Kim har en datter A på 9 fra et tidligere forhold.

Jeg har været skruk siden jeg var 15 og altid troet, at jeg ville have 3 børn, inden jeg blev 25. Sandheden viste sig at blive en hel anden.

Vi startede projekt baby i december 2016 efter Kim ringede hjem fra en julefrokost lettere beruset og bad mig smide p-pillerne: “Nulle vi skal sgu lave den baby- vi skal ikke vente mere så lad vær med at starte på din næste pakke p piller” og så lagde han på…

Jeg havde set mine veninder blive gravide på stribe og hurtigt, hvorfor jeg troede det samme ville gøre sig gældende for os. Det tog mig 8 måneder at opnå første graviditet som i uge 11 endte i en MA. I maj 18 kom vi i fertilitetsbehandling. Vi er konstateret “ufrivillige og uforklarlige barnløse”

Jeg har fundet meget håb og trøst i de andre skønne pars beretninger. Derfor håber jeg, også at kunne være med til at bryde tabuer, snakke om de mørke og forbudte tanker, og ikke mindst snakke om de ting, som kan være svære mens man er i fertilitetsbehandling.

Ud over at skrive for fertilitetsliv.dk, har jeg en Instagram profil under navnet @bliverjegnogensindenogensmor.

Jeg håber I har lyst til at se med på søndag!

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Fertilitetsrejsen

Fertilitetsrejsen

01.02.22 gik jeg i luften med min hjemmeside “fertilitetsrejsen- når storken strejker”. og åbnede...

læs mere
Uvisheden

Uvisheden

Det værste i hele det her fertilitets show er uvisheden & ventetiden. Uvisheden om - bliver...

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!