VELKOMMEN TILMin Side

SIGNE

Blog manager

Jeg hedder Signe, og jeg startede min rejse i fertilitetsbehandling i 2016, da jeg var 38 år. Det har ikke altid været en drøm for mig at blive mor, men det er det blevet.

Nu fylder det faktisk det meste af mit liv.

Da jeg var 30, mødte jeg min mand, men han blev syg, og da jeg var 36 år, døde han. Under hans sygdom tænkte jeg overhovedet ikke på at få børn, da vores liv var fyldt med sygdom og hospitaler. Da jeg mødte min nuværende kæreste, blev jeg papmor til to børn på seks og ti år. Det ændrede alt for mig, og drømmen om at blive mor voksede hver eneste dag.

Jeg vil gerne fortælle om de sidste 4.5 år, hvor fertilitetsbehandlingen har fyldt i vores liv. Når man starter denne vanvittige rejse, står man et sted, når man stiger af toget, så er man et helt andet sted, end man havde forventet.

For nogle bliver turen kort og succesfuld, for andre bliver den lang og måske lykkes det, og måske lykkes det aldrig. Jeg ved endnu ikke, hvor min rejse ender, men jeg vil gerne dele mine tanker med jer, der måske også står på vej ind i fertilitetsbehandling, midt i det eller måske er på den anden side med eller uden baby.

Vores rejse er stadig i fuld gang, og den har allerede taget flere drejninger, end vi overhovedet kunne forestille os.

Jeg glæder mig til at dele alle mine tanker og oplevelser på godt og ondt.

Tak fordi Du læser med.

 

 

MineBlogposts