Siw Godballe Thimes

Blog manager

Jeg vil også gerne kunne sætte ansigt på dig. Du må derfor meget gerne besøge mig på de sociale medier og skrive en hilsen, så bliver jeg meget glad.

Velkommen til min side

 

Mit navn er Siw Godballe, jeg er 23 år og gift med Steen. Steen og jeg har kendt hinanden i 8 år til august.
Steen og jeg startede som ungdomskærester, og pludselig gik tiden – og i 2015 blev vi gift.
Lige efter vores bryllup i 2015 stoppede jeg på p-piller – og det var her vores lange rejse startede – at få vores kærlighedsbarn.
Jeg er blevet opereret 2 gange, undersøgt et utal af gange, og vi har været hele landet rundt på diverse sygehuse. Lige nu kæmper jeg med et vægttab. Jeg har indtil videre tabt 19 kg. og mangler 3 kg. før jeg er i mål.
Vores rejse er langt fra slut – og vores tro, håb og kærlighed er i den grad blevet sat på prøve i de 3 år vi har været i gang.

SIW GODBALLE THIMES

 

Velkommen til min blog side. Her kan du følge min kæreste og jeg i vores op og nedture som ufrivillige barnløse.

[et_pb_dfbm_blog dfbm_fullwidth=”off” custom_posttypes=”post” include_post_categories=”127″ show_order_options=”on” offset_number=”0″ show_content=”excerpt” show_limit_words=”on” show_limit_categories=”on” _builder_version=”3.0.106″ custom_read_button_feat=”on” read_button_feat_text_color=”#ffffff” custom_read_button_filt=”on” read_button_filt_text_color=”#ffffff” custom_add_button=”on” add_button_text_color=”#ffffff” custom_css_filter_link_nav=”background-color: #cca0aa;||color: #FFFFFF;” saved_tabs=”all”]

There are no more posts for this category / tag. Please add another one..

[/et_pb_dfbm_blog]