Skal I snart have børn?

Blog opslag

Skrevet af FieCamilla

22 aug, 2019

”Nej, børn er ikke noget for os….Hvad fanden tror du selv?” har jeg nogle gange lyst til at skrige, når jeg igen får spørgsmålet om vi ikke snart skal have børn. Ja, vi skal snart have børn… eller det ville vi ønske vi skulle, men det er ikke alle der knalder en enkelt gang og så har de en baby.

Nej, nogle af os skal lige igennem forskelligt medicin, diagnoser, hormoner og så kan det være vi får en baby, MEN det er ikke en garanti!

Jeg ved godt det fleste folk der spørger om det her er uvidende om vores situation og bare nysgerrige omkring vores liv og det er også okay. Det er nok derfor jeg egentlig ikke skriger dem ind i hovedet at det bare skal passe deres eget liv. Jeg tror også jeg har lært at håndtere det bedre nu end i starten.. ellers os bliver vi bare ikke spurgt så tit mere.

Jeg er sikker på at jeg ikke er den eneste der hader at få det spørgsmål. En anden ting jeg hader er denne sætning ”Du kan bare låne min et par dage, så gider du slet ikke have børn bagefter” ……HVAD? Så hvis jeg nu lige prøver at passe et barn et par dage, så er jeg kureret og vil ikke selv have børn. NEJ, det er ikke sådan der foregår og enhver lejlighed jeg får for at passe børn siger jeg ja til for jeg elsker børn og vil derfor også gerne have mine egne.

Som om det ikke er nok så vælter det sociale medier jo også med graviditeter og det er også fint nok, for det er dejligt når det lykkedes for andre og jeg er glad for at ikke alle skal kæmpe for det. Der hvor jeg bliver sur og ked af det er når jeg ser eller hører folk brokke sige over deres graviditet(ja, jeg kommer nok selv til at brokke mig til den tid). Når de brokker sig over kvalme eller ondt i ryggen eller hvad der nu er galt har jeg lyst til at sige til dem at jeg med glæde bytte. Ja, det lyder sindssygt men hold kæft hvor jeg glæder mig til at have kvalme, ondt i brysterne og at skulle tisse en million gange i døgnet. Jeg glæder mig inderligt til det. Nej, det er da ikke sjovt med alle de symptomer, men det er fandme heller ikke sjovt at være barnløs.

Undskyld mit sprog, men det skulle lige ud!

2 Kommentarer

 1. Camilla

  Seriøst dit opslag gik lige i hjertet! Det er netop de følelser jeg har og det man tænker.

  Shit! Det ramte mig hårdt. Tak .

  Svar
  • FieCamilla

   Selv tak Camilla

   Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!