Skal jeg kaste håndklædet i ringen?

Blog opslag

Skrevet af Malene W Faros

5 feb, 2018

Hvornår ved man om det er på tide at smide håndklædet i ringen?

Mit hoved er fyldt med tanker

Hvem er jeg?

Er det det hele værd?

Hvorfor gør jeg det? For min skyld eller andres?

Hvad gør mig glad?

Ønsker jeg det selv eller for andres?

Mit allerstørste ønske har i mange år været at blive mor men er det det værd? Og er det mit største ønske mere?  De sidste mange år af mit liv er blevet til tab dig så i kan i behandling, når jeg så har tabt mig tager jeg en masse kilo på igen når vi er i behandling.. ja også skal jeg jo tabe mig igen og sådan forsætter ringen, jeg er træt af at kæmpe med den vægt. Det er blevet til en sort sky der hænger over mit hovedet i stedet for det er af interesse.. Jeg elsker at træne men ikke med krav over hovedet.

Jeg har været igennem meget voldsomme oplevelser ved ægudtagninger og opsætning, så min krop de sidste par gange er endt ud i choktilstand. Siger min krop stop?

Jeg er træt af at folk hele tiden spørg  ”skal i ikke snart i gang?” Føler jeg er under pres hele tiden men det er ikke nemt at tage sig sammen til at komme i gang når vægten og mit indre ikke er med mig!

Jeg er træt af at vente på at blive mor, jeg har i 8 år nu ventet og ventet men orker jeg snart at vente mere, føler mit liv er gået i stå. Skal jeg være mor eller skal jeg kaste håndklædet i ringen og få det bedste ud af et liv uden for det kan også være et godt liv. Det værste for mig er at min mand stadig har det største ønske om at blive far og vil jo for ingen ting i verden tage den mulighed fra ham, men hvad gør vi så når jeg ikke kan mere? For jeg ved ikke om jeg kan leve med han ikke får nogen børn bare fordi jeg ikke kan klare mere.

Lige nu har jeg aftalt med mig selv at jeg skal finde ud af hvem jeg er nu og hvad der gør mig glad!

1 Kommentar

 1. Pia Andersson

  Kære Malene

  Uh, hvor jeg dog føler med dig, jeg har selv været der og det var de 6 sværeste år i mit liv.

  Men hvornår er det nok? Det er nok kun dig selv, som kan svare på det, og jeg synes det lyder meget fornuftigt at tage en pause, når du har behov for det. Jeg tog selv flere pauser løbende, for det er p….hårdt at gå så meget igennem.

  En anden mulighed er jo adoption, der var jeg selv, inden jeg endelig blev gravid efter 6 år og 6 fertilitetsbehandlinger. Nej, det er ikke jeres biologiske, men I bliver forældre og du slipper for alle behandlingerne og potentielle skuffelser

  Jeg håber projektet lykkes for jer.

  Kh Pia

  Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Handlinger og vaner

Handlinger og vaner

Problemet Der var engang et bjerg. Fra toppen af bjerget udsprang en flod, og hver vinter faldt...

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!