Skal vi ikke være nogens forældre??

Blog opslag

22 jan, 2020

Mit navn er Jessie Egedal, jeg er uddannet Life coach og har arbejdet som coach siden 2011. Mit speciale er fertilitetscoaching, fordi jeg selv har været igennem et langt forløb i fertilitetsbehandling – helt nøjagtigt 2190 dage eller 6 år med både kunstige hormoner, op- og nedture, skuffelser og to aborter, før jeg endte med at få mine to skønne børn.

Det var hårdt, opslidende og ensomt, og jeg oplevede desværre, at der ingen hjælp var at hente til alt det, der ikke handler om scanninger og hormoner. De mange nedture og skuffelser, frygten for aldrig nogensinde at blive mor og frustrationen over ikke bare at kunne blive gravid som alle andre kvinder. Følelsen af at gå fra social til asocial og have lysten til at begrave sig i sin trygge hule derhjemme var dagligdag for mig/os. Det føltes så sårbart at skulle fortælle andre om, hvor vi var, når vi igen og igen måtte sande at det ikke blev denne gang jeg skulle blive gravid. Så da vi var nået til afslutningen af vores forløb i det offentlige, det allersidste forsøg skulle igangsættes, havde min mand og jeg et kæmpe skænderi. Skulle vi overhovedet være forældre?! Tanken om at noget du har ønsket så længe lige pludselig skulle gives op – føltes utrolig svært at kapere og acceptere. Derfor tog vi hul på snakken om et donorbarn og adoption – og lige så svært som det føltes at rumme, lige så rart var det at snakken var taget og vi vidste, hvor langt vi ville gå. Men det kom ikke dertil, for det sidste forsøg blev til det fineste lille menneske som kom til verden 12 måneder efter. Vores lille dreng opvejede alle smerterne, tristheden og turene til sygehuset, og bragte mig/os helt tilbage til os selv og kærligheden, hvor vi igen kunne mærke os selv.

Jeg har derfor dedikeret mit arbejdsliv til at gøre en forskel for kvinder, der kæmper for at blive gravide – enten naturligt eller gennem behandling – ved at tilbyde dem den hjælp og støtte, som jeg selv manglede. Min faglige baggrund kombineret med mine personlige erfaringer gør, at jeg ved rigtig meget om, hvad du går igennem i den måske sværeste og hårdeste tid frem mod en ønsket graviditet. Du vil derfor også opleve, at der ikke findes forbudte tanker eller følelser hos mig, og du kan føle dig tryg ved, at jeg sikkert har tænkt dem alle selv.

Jeg har et oprigtigt ønske om at hjælpe og støtte dig, så du ikke føler dig alene i fertilitetsjunglen.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!