Skejby CryoBankSaedbank

Sædbank

Hedeager 35
8200 Aarhus N

86 12 61 40

www.skejbycryobank.dk

Følg os på de sociale medier

Skejby CryoBank er en sædbank beliggende i Skejby ved Aarhus. Her har vi til huse i en moderne klinik i umiddelbar forbindelse med Aagaard Fertilitetsklinik, hvor der tilbydes alle former for barnløshedsbehandling. Skejby CryoBank er den eneste sædbank i Danmark under lægelig ledelse og ejerskab.

Vores formål med at starte Skejby CryoBank var at levere sæd til Aagaard Fertilitetsklinik af højeste kvalitet, således at den høje succesrate blev styrket. Derfor bliver alle donorer testet for high-risk HPV, og vi undersøger DNA i sædcellerne ved hjælp af vores flowcytometer.

I Skejby CryoBank vil du møde det samme personale fra gang til gang. Her er et afslappet miljø og en uformel omgangstone. Som sundhedspersoner er vi omfattet af tavshedspligten. Det betyder, at oplysninger om dit helbred og andre fortrolige oplysninger ikke videregives uden dit samtykke. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hos Skejby CryoBank ønsker vi at give barnløse de størst mulige chancer for at blive gravide. Derfor stiller vi meget høje kvalitetskrav til os selv samt til vores donorer.

Vores topmoderne faciliteter samt professionelle personale skaber de bedste rammer for at hjælpe mennesker med at opfylde deres drøm – drømmen om et barn.

voresBlogposts

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.