Slår dine følelser knude på dig? 

Blog opslag

5 feb, 2021

Hvordan oplever du dine følelser i denne tid? Føles de støttende eller som om, de udfordrer dig konstant og som nogle du kan slå dig selv oveni hovedet med? Måske er du hende som altid er stærk, kan klare hvad som helst og udelukkende har gode følelser? Eller hende som føler sig væltet så meget omkuld, at det er svært at komme ovenpå.

Når vi oplever vores følelser ændrer sig til følelser, som ikke støtter os, har vi en tendens til at se på disse følelser, som noget der skal kontrolleres. Men vi opnår ikke følelsesmæssig kontrol ved at holde disse følelser nede, ignorere dem eller ved hurtigt at forsøge vende dem til noget positivt.

I stedet skal du prøve at se på dine følelser uden at skelne mellem gode og dårlige følelser. Og være nysgerrig på, hvad følelserne prøver at fortælle dig. Er der noget du negligerer eller undertrykker? Eller måske har brug for at rette dit fokus imod.

I mit arbejde som fertilitetscoach fokuserer jeg på, hvordan du kan få adgang til dine følelser og bruge dem aktivt som vejviser, imens du er i fertilitetsbehandling, så du kan navigere, som du har lyst til. I stedet for at du føler dig styret og magtesløs.

Har du lyst til at blive klogere på dine egne følelser og hvordan du kommer i kontakt med dem, og undgår de får dig til at lukke ned følelsesmæssigt, imens du er i fertilitetsbehandling? Så vil jeg glæde mig til at tale med dig og hjælpe dig.

Kh Jessie Fertilitetscoach

Coaching, uanset hvor du befinder dig

Tlf.: 22611660

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!