velkommen tilMin Side

Solomori kakkelovnen

Blog manager

Jeg er en ung kvinde, uddannet pædagog, på 28 år (nogle dage endnu – meget vigtigt!), der har været i fertilitetsbehandling i 2-2,5 år. Jeg er altså ’solomum in the making’, men ’the making’ er lidt mere omstændig end først antaget.

Da behandlingen startede for 2-2,5 år siden, var planen insemination. Dén plan gik hurtigt i vasken, og jeg kom på IVF-holdet i stedet for. Sagen er den, at jeg, trods min unge alder, har meget få og ”rådne” æg. Hvorfor ved man ikke, og jeg er altså derfor dét, man vil kalde ”uforklarligt barnløs”.

Undervejs i min proces har jeg manglet nogen, der var samme sted i livet som jeg, at spejle mig i, og derfor er det vigtigt for mig at dele mine oplevelser, erfaringer, tanker og følelser.

Mine indlæg vil derfor handle om at være i fertilitetsbehandling og ufrivilligt/uforklarligt barnløs som enlig.

MineBlogposts