Spørgsmålene vi altid får og svarene på dem 

Blog opslag

Skrevet af Malle

19 maj, 2018

Hvorfor adoptere I ikke bare?

Det gør vi ikke, fordi vi ikke kan, da T er “for gammel”.

Dertil synes jeg, at det er vigtigt at knytte en kommentar om, at adoption ikke er “bare”. Langt fra. Det er en lang og hård proces, hvor man skal være parat til at få kigget hele sit liv og alle aspekter af det igennem.

Og nej, jeg kan heller ikke adoptere alene, idet jeg er samlevende med en mand, så er man ikke alene.

Vil du være ligeså ærlig, om en positiv test, som du er om de negative?

Det tror jeg ikke.

Dem der følger tæt med, vil jo næsten kunne regne ud, at jeg enten er gravid eller ikke har delt det negative resultat.

Jeg synes ikke, at der er noget forkert i at dele en graviditet tidligt, da det – hvis det går galt – jo også vil være en del af mig og en del af vores historie. Jeg tror bare ikke, at jeg har lyst til det. Vi deler det med de nærmeste, tænker jeg.

Det kan også være jeg bliver så bekymret, at jeg ikke kan et kuk om det.

Hvem af jer er det, der ikke kan få børn?

Det er mig. T har heldigvis en helt normal sædkvalitet. I de fleste forsøg har der været 100 mio. Sædceller.

Det er egentlig et mærkeligt spørgsmål, for vi er jo i det sammen som par. I bund og grund er det jo ligegyldigt om det er den ene eller den anden, vi har jo valgt at det er hinanden vi skal have børn med.

Har I tænkt på, hvor langt I vil gå?

Ja, det tænker vi meget på. Og vi har diskuteret mange forskellige behandlingsmetoder etc. Og det er noget vi konstant revurdere. Jeg tror ikke, at vi helt er sikre på hvor langt vi vil gå, for det rykker sig hele tiden.

Kunne jeg forestille mig at bruge donoræg?

Måske. Men det er noget jeg vil tænke og tale rigtig meget igennem inden, for jeg vil være helt sikker på, at jeg har det 100% godt med det, inden jeg gør det.

Hvor lang tid skal I være i behandling?

Det er jo meget svært at svare på – ikke desto mindre spørger folk faktisk tit om det. Forhåbentlig er det slut indenfor få uger, det er jo altid mit håb.

Skal I ikke bare slappe af, tænke på noget andet, tage på ferie, finde et projekt?

Nej. Jeg fejler noget der gør, at jeg ikke bare bliver gravid. Heller ikke bare lige med en masse hormoner, oprenset sæd osv.

Og tro mig, hvis det bare var sådan man fiksede det, så havde vi 3 børn nu.

Hvilke spørgsmål får du ofte stillet i forbindelse med fertilitetsbehandling?

Knus

Malle

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!