Spontan abort – SA, knuste drømme 

Blog opslag

Skrevet af Fertilitetsparret

6 jan, 2021

For at komme lidt i bugt med mine panik tanker, måtte jeg spørge en jeg følger, om hun mon havde haft de samme tanker som jeg. Hun var nemlig længere inde i en graviditet end jeg var. Heldigvis, havde hun haft ALLE de samme tanker som jeg. Det gjorde mig glad og tryg. Er så bange for, om ens dybeste tanker, kan ødelægge noget i forløbet. Hvis hun kan have tænkt, det samme som mig og stadig være SÅ gravid, så det hvert fald ikke det, som ødelægger noget.

Tænk hvor meget, man kan komme til at tænke for, at finde en forklaring på, hvorfor det har været så svært at komme hertil. Endnu en graviditet.. Endelig.. Dagene svingede med, hvor mange symptomer jeg havde. Nogle dage en masse muren i nederste del af maven og andre dage, nærmest igen. Jeg fandt frem til, at det var helt normalt, at man nogle dage, ikke mærkede så meget. De dage bekymrede mig alligevel, så mærkede altid lige på brysterne også.. Yes, de stadig ømme..

Da vi kom ind i graviditetsuge 6, besluttede jeg mig for, sammen med min søster, at vi ville ind og have en tidlig scanning. M måtte selvfølgelig gerne komme med, og heldigvis, måtte jeg lige akurat, have to pårørende med, her i disse coronatider. Jeg gik ind og bestilte en tid, sendte tiden til min søster og skrev datoen ind i M’s og min fælles kalender. Nu måtte jeg have vished. Kort tid efter, går jeg på toilettet for at tisse, og til min store overraskelse, var der blod på papiret da jeg tørrede mig. 5+3 nåede vi til denne gang. Så blev 4. gang heller ikke lykkens gang. Nu var alle tænkelige magiske øjeblikke da også blevet slukket. Nu kun 2 æg tilbage, og nu synes jeg bestemt ikke det var sjovt længere.

To graviditeter udenfor livmoderen, en medicinsk abort og nu en spontan abort. Kun 2 æg tilbage i fryseren, og hver gang vi har fået lagt æg op, har både mine æg, min slimhinde og alt set SÅ fint ud. Og for hvad? For bare, at falde ud af mig, gå til grunde og ikke blive til noget. Mine æg har top karaktere og M’s sædkvalitet er i top. Jeg forstår slet ikke HVORFOR!!! Jeg spiser rigtigt, jeg sørger for at holde mig i ro, og være aktiv. Jeg spiser vitaminer, undgår for meget kaffe og cola, er stoppet med at ryge, jeg gør ALT hvad der står i min magt for, at det skal lykkes med det her projekt, og alligevel failer det. Denne gang satte sig dybt i mig. Nu var alt tro og håb væk. Der skulle ske noget nyt. Vi kunne ikke bare fortsætte i samme rille. Læs med i kommende blogindlæg…..

1 Kommentar

  1. Sanne Lunde

    Årh for filan ❤️❤️ sikke nogle trælse oplevelser.

    Vi mistede selv for anden gang, i starten af december SA – uge 6. Så kender godt til dine tanker og frustrationer.

    Held og lykke

    Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!