Start på projekt baby for real og en veltrængt ferie

Blog opslag

Skrevet af Projektbaby_pcos

5 sep, 2019

Endelig kom dagen – dagen hvor vi skulle til 1 samtale på fertilitetsklinikken, dagen vi har ventet på i meeeeeeeeeeget lang tid…

Vi var så heldige, at have fået en tidlig tid til vores samtale, så vi ikke skulle gå det meste af dagen og vente. Hvilket jeg var så glad for, da jeg er typen der ikke kan sove hvis jeg skal noget dagen efter som jeg virkelig glæder mig til eller er nervøs for – og det var jeg virkelig til denne dag. Denne dag kunne vi endelig få klarhed og starte forhåbentligt sådan for real på vores projekt baby. Det var en virkelig speciel dag, for os begge to.

Grunden til vi skal i fertilitetsbehandling skyldes, at jeg har PCOS og får stort set aldrig menstruation og derved ingen æggeløsning, hvilket der jo skal til for at vi kan lave en lille bebs.

Da vi kom ind og snakke med en af lægerne, fortalte hun os, min kærestes sædkvalitet var helt i top og ville gerne scanne mig for, at se hvordan det stod til med æg blærerne som gynækologen havde skrevet i min henvisning – hun kunne godt se, at de bare satte sig på mine æggestokke og ikke rigtigt ville give slip. Men jeg producere virkelig mange store æg, så det var en positiv ting. Der manglede bare et til at føre an som hun sagde.

Da hun havde scannet mig, fortalte hun os om Metformin, som er nogle piller – egentlig til folk med sukkersyge, men de fungere også til folk med PCOS. Pillerne skal jeg tage i 3 måneder også håbe, at jeg får menstruation sådan så vi kan lave en lille bebs hjemme i soveværelset. Hun var meget fortrøstningsfuld og mente helt bestemt det kunne lade sig gøre bare ved hjælp af disse piller og i KUN 3 måneder. Det er jo helt vildt. Tænk hvis jeg er gravid inden for 3 måneder!?

Når jeg skriver og siger det højt – så lyder det helt vildt. Tænkt hvis 3 piller om dagen virkelig kan opfylde vores største drøm. Det ville jo være helt sindssygt. Jeg kan slet ikke forstå det. 3 måneder kan jo flyve afsted – og den 1 er allerede gået ;o)

Vi havde planlagt en rejse bare os to, nogle dage efter 1 samtale og det var simpelthen så fantastisk. Vi var startet på behandling og det hele føltes overskueligt og inden for nærmeste fremtid. Den her ferie var forhåbentlig den sidste sommerferie vi har haft bare os to – og hvilken dejlig tanke!

Det fede ved, at behandlingen i første omgang er piller, er at vi kunne tage dem med på ferie og være i gang mens vi bare nød hinanden og omgivelserne i fuld sol.

Hvis vi ikke skulle være så heldige, at det lykkes hjemme i soveværelset ved hjælp af pillerne så skal vi videre til insemination. Vi håber selvfølgelig, at vi klare det ved hjælp af pillerne og magi under dynen – for pludselig virker det hele meget godt og til, at det meget snart nok skal blive vores tur ;o)

Tak fordi I læste med /N

1 Kommentar

  1. Rikke Christensen

    Vi har stået i helt samme situation, men ingen anbefaling om Metformin hos os :/. Har ca. menstruation imellem 40-60 dage grundet PCOS.

    Vi har været igennem 3 insemineringer nu, men uden held. Krydser fingre for at I kan gøre det selv hjemme i soveværelset.

    Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

PCOS strategi session

PCOS strategi session

Du gør alt hvad der står i din magt for at hjælpe din krop til mindskede symptomer. Til at hjælpe...

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!