Status på vægttab, livet og gynækolog

Blog opslag

13 apr, 2021

Jeg må ærlig indrømme at jeg ikke har været for god til at være aktiv herinde. Det skyldes at jeg har haft brug for at finde en rutine i det at være hjemsendt og så fik jeg en større ide om at rykke rundt i lejligheden og selvom vi ikke er helt på plads endnu, har jeg nu fundet tiden til at skrive igen.

Lige nu kan jeg fortælle at jeg har tabt 12.5 kg! Om 7.5 kg kan jeg få fertilitetsbehandling i det offentlige. Det er så vildt at tænke på, at der “kun” er 7.5 kg tilbage! Jeg har også været hos Diers Klinik og lave et indslag til TV2 om at være for tyk til offentlig behandling. Den artikel der kom ud af det kan læses om her. Der er faktisk sket umådeligt meget. Jeg har i dag (6. april) været hos Kvindeklinikken i Silkeborg – i starten af marts var jeg forbi hos lægen fordi min cyklus (igen) er blevet for lang og jeg er da også op på dag 76 nu. I hvert fald, så møder jeg det sødeste rareste menneske af en gynækolog i Silkeborg og jeg blev simpelhen så glad over at blive talt til som et rigtigt menneske. Jeg havde ikke just en fed oplevelse med den første gynækolog Markus og jeg har mødt i fertilitetsverdenen, så at møde en gynækolog der faktisk gerne vil snakke med mig gjorde mig enormt glad.

Samtalen gik faktisk godt. Så godt at jeg i dag har været på apoteket og få bestilt clomid hjem. Jeg har faktisk fået hele 3 recepter på det! Og i morgen skal jeg starte op på det for første gang! Det er så spændende og det virker så uvirkeligt!
Til samtalen lavede hun faktisk også passageundersøgelse, celleskrab og så konstaterede hun at jeg har PCO. Det er træls at jeg har det, men jeg er så glad for at få en afklaring og at jeg nu ved hvordan jeg skal forholde mig til det hele.

I hvert fald så går vi faktisk igang med behandling hos Kvindeklinikken i Silkeborg. Vi har skrevet et fint farvel til Diers og så håber vi på at Silkeborg kan hjælpe os på vej for nu.

Jeg tænker jeg skriver et indlæg om min oplevelse på kvindeklinikken og hvordan Markus reagerede da jeg ringede ham op, men for nu vil jeg nyde min tirsdag og glæde mig over at vi for alvor starter i behandling i morgen.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Årsdag

Årsdag

Den 01.06.2021, har vi været kærester i 3 år. Jeg forbinder dagen med glæde for det meste, men det...

læs mere
Vores historie

Vores historie

For noget tid siden, delte jeg vores start på Projekt Baby på min Instagram...

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!