Storken fik vores adresse..

Blog opslag

Skrevet af Maybe baby not

19 jul, 2018

Til dem der har fulgt min historie i alle disse år, I kan uden tvivl kun blive chokeret når jeg fortæller at…

JEG ER GRAVID.

Den er sgu’ go’ nok. Efter knap 6 års fertilitetskamp er jeg endelig gravid. Jeg er blevet velsignet med et mirakel. Der er nogen som har hørt alle mine bønner.

Jeg blev gravid helt naturligt, uden nogen former for hjælpemidler. Hvor skørt er det? Jeg er i uge 19, og er knap halvvejs. Af hjertet TAK til ALLE DEM der igennem årenes løb har hjulpet, støttet og været der for os. Tak til dem der havde os med i deres bønner – muslimske som kristne. Tak til alle dem der tændte et lys for os, og stod klar med krammere når det var svært. Tak til dem det sendte blomster når testen endnu engang viste negativ. Tak til Fertilitetsliv.dk for at poste mine historier.

AF HJERTET TAK. Nu skal jeg være mor, og jeg kunne ikke være lykkeligere.

Tak for alt – Jeg slutter af her og ønsker ALLE jer skønne blogmanagere held og lykke.

Tro på det selv i de mørke tider.

Læs alle mine blogindlæg her

Læs flere solstrålehistorier her

1 Kommentar

  1. Et_barn_mere_til_os

    Det er jo helt vildt altså!!!! Hold nu op! Kæmpe kæmpe tillykke!!!

    Kan læse du har lav æg reserve – må jeg evt høre værdien AMH ? Har netop fået samme “nyhed” – dog også højt FSH – så er rigtig rigtig ked af det – vi ryger direkte i ivf (hvis der overhovedet er nogen æg) så dette giver mig et lille bitte håb 🙂

    Igen KÆMPE TILLYKKE 🙂

    Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Ventetiden er over

Ventetiden er over

Svaret kom to dage før juleaften. En opringning flere timer før ventet. En opringning der vil...

læs mere
Angst og frihed

Angst og frihed

Jeg står i min første graviditet siden jeg gik i fødsel 19+5. Jeg er nu 18+4 og det fylder, at jeg...

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!