Sund FamilieBehandler

Sund Familie

Behandler

Sund Familie
v. Maria Nystrup Christensen
Brødregade 20
8900 Randers C

maria@sund-familie.nu
28 93 85 63

www.sund-familie.nu

Følg mig på de sociale medier

Hos Sund Familie tilbyder jeg professionel kognitiv kostvejledning til både børn og voksne – individuelt, til familier eller på gruppeforløb.

Mit navn er Maria Nystrup Christensen, jeg er mor til to skønne piger og så er jeg uddannet og certificeret kostvejleder med speciale i vægttab. Derudover har jeg en kandidatuddannelse i pædagogisk psykologi fra Aarhus Universitet. Denne sammensætning af uddannelser sammen med min efterhånden ret omfattende
erfaring, sikrer dig som kunde hos Sund Familie, den bedst mulige vejledning, støtte og motivation på din rejse mod et sundere og slankere liv. Når jeg vejleder gør jeg det ud fra en kognitiv adfærdsterapeutisk tilgang, hvilket vil sige, at der er særligt fokus på at ændre vaner og bytte uhensigtsmæssige og usunde handlemønstre ud med nogle sundere og mere hensigtsmæssige handlinger.

Hos Sund familie får du altså ikke et Quick Fix eller en hurtig kur, hvor du taber dig en masse kilo på ingen tid. Derimod arbejder jeg målrettet på at skabe varige ændringer hos mine kunder.
Langt de fleste af mine kunder er kvinder og par, som ønsker vægttab og/eller en sundere livsstil. Jeg har en del kvinder i forløb med udfordringer ift. fertilitet herunder PCO/PCOS og er bl.a. med i styregruppen på et projekt i Randers Kommune, hvor vi tilbyder overvægtige ufrivilligt barnløse kvinder et 12 ugers gruppeforløb med fokus på at optimere sin sundhed forud for graviditet og/eller fertilitetsbehandling. Jeg tilbyder både individuelle vægttabsforløb i Livsstilscenteret i Randers C samt online.

Mit mest populære gruppeforløb ”Sund Mor” er et vægttabshold for kvinder, som alle har født mindst ét barn. Det er et intimt forløb med max 12 deltagere som strækker sig over 10 uger, hvor vi mødes én gang om ugen i Livsstilscenteret i Randers C. På dette forløb får du din egen personlige kostplan, masser af
opskrifter og inspiration samt et ugentligt møde inkl. vejning og kropsanalyse. Alene i 2019 havde jeg mere end 70 kvinder igennem mine ”Sund Mor” hold. Derudover tilbyder jeg løbende online gruppeforløb for kvinder. Det er et lidt kortere forløb (6 uger) hvor vi har fokus på vægttab, fællesskab og inspiration til sund madlavning. Her får du som deltager din egen
personlige kostplan samt adgang til en lukket Facebookgruppe, hvor hele forløbet herunder den ugentlige live vejledning foregår.

mineBlogposts

Grød-chips

Grød-chips

Opskrift 2 dl havregryn 4 dl vand 1 spsk olivenolie Havsalt Kog havregrød af havregryn og vand....

læs mere
Lakrids nicecream

Lakrids nicecream

Uhhhmmm det her er simpelthen bare for lækkert, en perfekt weekend snack og så er det så nemt at...

læs mere
Spinatpandekager

Spinatpandekager

Prøv de her lækre spinatpandekager, de er så lækre og vildt gode med kylling og salat se opskriven...

læs mere
Squashboller

Squashboller

De lækreste squachboller med havregryn og hytteost, dejen kan også sagtens bruges til pølsehorn....

læs mere
Om Sund Familie

Om Sund Familie

Annonce Hos Sund Familie tilbyder jeg professionel kognitiv kostvejledning til både børn og voksne...

læs mere