Tænk at der stadig ikke er sket noget?!

Blog opslag

Skrevet af Det store ønske

7 nov, 2018

Tænk at der stadig ikke er sket noget?! Da vi ikke prøvede blev jeg gravid virkelig let. Nu er vi klar og har smidt P-pillerne og så sker der intet.
Årh altså! Vi har jo slet ikke prøve ligeså længe som mange af jer andre dejlige par. MEEN i forhold til mange af jer andre har hverken min kæreste eller jeg nogen diagnose som skulle gøre det svært at blive gravid. Derfor kan jeg altså ikke forstå det.
Jeg tager mig selv i at google:hvordan bliver man gravid. Som om jeg ikke ved dette 🙈
Det der også er træls er at jeg ikke ved hvornår jeg har ægløsning så jeg ved ikke hvornår min kæreste og jeg skal ramme lagnerne. Min cyklus er 35 dage ret præcist for det meste, men har enndu ikke kunne teste positivt på ægløsningstest eller kunne måle mig til hvornår det er? Mm der kommer nok.
Endnu skal vi nok bare hygge os og nyde tiden.

Jeg har været stille i noget tid grundet jeg har en eksamen som presser mig lidt og en meget syg mor som har fået kræft igen igen.. lorte sygdom.

Jeg håber jeg snart kan give hende et barnebarn!🙏🏼

Tak fordi i læser med!

Knus
Det store ønske.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!