Tanker om barnløshed over en kop te

Blog opslag

Skrevet af Cille

9 okt, 2018

I forvejen døjer jeg med tanke mylder.. så det kan ikke undgås at jeg tænker helt vildt mange tanker hver dag. Men sommetider har jeg brug for en kop te til lige at stoppe op og finde rundt i mine tanker et øjeblik

En af de tanker jeg har og som ofte vender tilbage er…

-ufrivillig barnløshed, hvorfor er det så svært at tale om  ?

For mit vedkommende er det at det er så personligt, fordi jeg nogle gange godt kan føle at mit underliv er forkert sat sammen og hvem har lige lyst til at sige ” hey jeg stod sku ikke først i køen da der blev udelt fertilitet ” okay okay jeg ved godt at ingen ville sige sådan, men nogle gange kommer jeg bare til at sige tingene på en lidt tosset måde, da det nok for mig er en overlevelses mekanisme .. og vi er alle forskellige . Men ligemeget hvordan vi ville sige det så lære vi bare hele livet  at manden levere svømmerne og de finder frem til ægget inde i kvinden og vupti kvinden føder et barn.  Men hvad så når det ikke er så simpelt ? Så kan man føle at det er “forkert” og derfor tror jeg det er så svært at tale om ! .

Jeg er selv faktisk ret god til at tale om det med dem jeg stoler på og har tæt på mig. Især når det går godt . Men det jeg er knap så god til ,det er at tale om det jeg faktisk syntes er rigtig svært det som kan gøre mig rigtig  ked af det . Jeg er tilbøjelig til at sige noget ala “det har jeg det lidt blandet med” men sandheden er at jeg har det ikke særlig blandet jeg ved ligepræcis godt at jeg er mega træt af at det her skulle ske for os!  (Ingen burde stå og være ufrivillig barnløs)

For mig er det guld værd at jeg har en psykiater som jeg kan “tømme” hoved hos ellers ville jeg nok ende med at blive skør ❤

6 Kommentarer

 1. Camilla

  Så godt skrevet ❤️

  Svar
  • Cille

   Tusind tak for din kommentar❤

   Svar
 2. Patricia&Pelle

  Jeg elsker din ærlighed, og hvordan du tør stå frem! Det nemlig det der gør dig til den cille du er & gerne vil være hold fast i det, og husk vi alle her til at lytte når hjertet skal tømmes!☕

  Svar
  • Cille

   Mange tak fordi at i er jer og altid er til at regne med . Tak fordi du læste mit indlæg ❤

   Svar
 3. Patty ❤

  Når jeg læser det kan jeg høre det kommer lige fra hjertet ❤
  Fik sku’ en tåre på kinden.. ingen burde gå det igennem som du/I gør
  Støtter dig 100%
  Cille du er stærk
  Sejt du deler din historie

  Svar
  • Cille

   Mange tak fordi du har taget dig tid til at læse mit indlæg det betyder rigtig meget at du også har læst det .❤

   Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!