TESTSÆTProdukter

Hos Fertilitetsliv.dk ønsker vi at gøre det så nemt for jer, så derfor har vi samlet de produkter som gør jeres fertilitetsrejse og projekt baby nemmere.

Babyplan testsæt

21 ægløsningstest
+ 5 graviditetstest strimmel

Dette sæt vil række til 3-4 måneder afhængig af antallet af anvendte ægløsningstest per måned. Desuden følger der 5 stk. graviditetstest med, så du efter hver periode kan teste for graviditet.
Hvis du ønsker at blive gravid, er det vigtigt for dig at vide, hvornår du er frugtbar. Det er nemlig kun en ganske kort periode i hver cyklus, og ægløsningstest i denne pakke kan hjælpe dig med at finde det rette tidspunkt.

Babyplan testsæt

14 ægløsningstest
+ 3 graviditetstest stav

Dette sæt vil række til 2-3 måneder afhængig af længden på din cyklus. Har du en lang cyklus vil du skulle bruge flere ægløsningstests og pakken holder kun 2 måneder mod 3 måneder hvis din cyklus er kort.
Sættet består også af 3 stk. graviditetstest så du efter hver periode kan teste om du er blevet gravid, eller om du skal prøve igen i næste måned.

Babyplan sæt stav 2 mdr.

Babyplan sæt med stav er et at vores mest populære produkter. Du får alt, hvad du behøver med blot ét sæt, når du forsøger at blive gravid.
Bestil ét sæt, og du har vitamintilskud og tests til to måneder. Babyplan stav er oven i købet en nem test at have med på farten, fordi du ikke behøver samle urin i et bæger.

Babyplan sæt strimmel 3 mdr.

Babyplan sæt med strimmel er et af Babyplans mest solgte produkter. Det er prismæssigt vores bedste køb. Samtidig får du alle de produkter, du har brug for, når du planlægger at blive gravid.
Babyplan sæt rækker til hele tre måneder. Bliver du gravid efter 2 måneders forbrug – så har du 6 måneders returret på de produkter, som er tilbage.

Babyplan termins- og ægløsningstest beregner

Babyplan har gjort det nemt og enkelt for dig at beregne din termin og ægløsningstest start. Terminsberegneren og ægløsningstestberegneren er et fysisk hjul i plast, som du muligvis har set hos jordemoderen eller lægen. Babyplans beregner er et værktøj, der gør det overskueligt for dig at holde styr på hvornår du skal begynde med ægløsningstest og beregning af din terminsdag.

Babyplan Opsamlingskop

Babyplan opsamlingskop er lavet af et varmebestandigt materiale, der tåler rengøring ved høj varme som f.eks. opvaskemaskine. Koppen er lavet af silikone, som er meget holdbart og mere miljøvenligt, end hvis du anvender en plastikkop.

Silikonekoppen er perfekt til at opbevare på toilettet, da det ikke går i stykker hvis du taber det på gulvet. Koppen kan foldes sammen når den ikke er i brug så den kun er 7 mm høj (6,7 cm i diameter).