Tilbage i møllen

Blog opslag

Skrevet af Endolivet

2 apr, 2019

Slået tilbage. Igen. Negativt HCG. Ikke engang en lille bitte smule havde ægget sat sig fast i min ellers “meget flotte slimhinde”, som lægen sagde…

Så nu er det forfra. Menstruation, vente vente vente, nedregulering/have det miserabelt, vente vente vente, stimulering, vente vente, æg ud – hvis der er nogen (og som ikke er nemt på mig pga. endometriosen), vente, vente, æg op – hvis der er nogen (og som heller ikke er nemt på mig pga. endometriosen), vente, vente, VENTE. Knap to måneder fra nu, til vi er “her” igen….

Jeg plager om at få prednisolon – jeg kender min krop og mit alt for aktive immunforsvar. Lægerne følger “protokol”. Jeg krydser fingre for, at de skider på protokollen denne gang og lytter til mig. Og at vi ikke bliver afvist ved tilmelding i øvrigt. I så fald har vi aftalt at tage et forsøg i det private, selvom det er en kæmpe udgift.

Træt med træt på af det her fertilitetsforløb lige nu.

4 Kommentarer

 1. Rebecca

  Nu ved jeg ikke hvor i er fra men et forsøg ved det private er måske slet ikke dumt? CFC bruger i hvertfald prednisolon som tillæg hvis det bliver ved med at mislykkes ❤️ vi er slev lige skiftet trods vi har et ivf forsøg og 3 iui donor tilbage i det offentlige men vores oplevelse er at de slet ikke tænker ud af boksen men netop kun følger protokol. Måske man kunne overveje at tage en samtale allerede nu så man var forberedt og klar hvis det skulle komme dertil?
  Masser af tanker din vej ❤️

  Svar
 2. Endolivet

  Tak for din søde besked!

  Og jo, helt bestemt. Vi er på overvejeren af flere årsager. Både den rigide måde tingene kører på i det offentlige, men også fordi vi har oplevet flere fejl/forglemmelser i løbet af vores behandling. Det er ikke så betryggende at skulle være egen projektleder på den måde. De er jo også max presset i det offentlige, så det er måske ikke så underligt – men vil man lægge krop/sind til?

  Godt at høre, at I er glade ved CFC. Det tager vi med os i overvejelserne!

  God vind i jeres retning også ❣️

  Svar
 3. kathrine

  Hej, jeg ville tage kontakt med nogle private klinikker og få en second opinion. Nogle, f.eks. Trianglen, tager et gebyr for en sådan konsultation (mener det er 1.200 kr. hos Trianglen, hos dem får du det dog refunderet/reduceret i betalingen hvis du ender op med at købe forsøg hos dem). Tænker bare at det kan være en god hjælp til at både finde ud hvad vejen videre er, og til at få så meget som muligt ud fra de forsøg man nu gennemfører. Andre tager ikke noget for en enkelt samtale. Personligt synes jeg dog at det giver godt ud. Det er et konkret værktøj til at komme videre.

  Svar
 4. Endolivet

  Tak for din besked og omtanke! Vi har taget en snak med en privatklinik nu, og vi er lidt mindre stressede nu, hvor vi har en plan B. God weekend!

  Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!