Trine Fagerskov

Sandbjergvej 75B
2950 Vedbæk

kontakt@trinefagerskov.dk
www.trinefagerskov.dk

Følg mig på de sociale medier

 

Velkommen til min side

 

Da jeg selv var ufrivilligt barnløs i flere år, savnede jeg redskaber til at håndtere det følelsesmæssige pres, jeg var underlagt. Jeg havde følelsen af, at mit liv var lagt i lægernes hænder, og at jeg intet selv kunne gøre for at forbedre min situation.

Det føltes som om, min krop ikke længere var min, og jeg havde svært ved at mærke glæde og nydelse. Det var svært for mig overhovedet at få hverdagen og parforholdet til at hænge sammen, fordi jeg var så ked af det.

Efter at have undersøgt en masse og taget en uddannelse i “Womens Yoga & Health” ved jeg nu, at der er masser, man selv kan gøre. Både for at have det godt og bevare sin livsglæde, mens man forsøger at blive gravid. Og også for helt konkret at optimere chancerne for graviditet med yoga, funktionel træning, meditation, mindfulness, vejrtrækning og bevægelse i naturen. Uanset om man har en diagnose eller er uforklaret ufrivilligt barnløs.

Det er ovenikøbet alt sammen noget, som er rart og føles godt i både krop og sind.

Derfor har jeg skiftet mit tidligere arbejdsliv ud med en brændende mission om at hjælpe andre kvinder, der står i samme situation som jeg selv stod i dengang.

Det skal ikke være en lidelse at bringe nyt liv til verden. Derfor vil jeg gerne støtte kvinder og par med at have det godt, mens de venter på ønskebarnet. Og give kvinderne redskaber til at optimere chancerne for graviditet.

Jeg tilbyder 1:1 sessioner med samtaler og body-mind øvelser for at støtte dig på din vej mod graviditet. Og jeg tilbyder holdforløb i yoga, iblandet funktionel træning, meditation og mindfulness til at styrke din fertilitet og passe på dig selv, imens du forsøger at blive gravid. På disse hold vil du også kunne mærke, hvor nærende det er bare at befinde sig i rum med andre kvinder, der kender de følelser, du går med.

For at kunne hjælpe de af jer, der bor langt væk fra københavnsområdet, er jeg pt. igang med at lave et onlineforløb under overskriften “Holistisk Fertilitet”. Det glæder jeg mig til snart at præsentere.

Du kan læse meget mere på min hjemmeside: www.trinefagerskov.dk

Trine Fagerskov

 

 

There are no more posts for this category / tag. Please add another one..

Adresse

Trine Fagerskov
Sandbjergvej 75B
2950 Vedbæk
www.trinefagerskov.dk

Z

Jeg tilbyder

Yoga, mentorforløb, online forløb og natursessioner

Kontakt mig

Tlf: 60919678
Mail: kontakt@trinefagerskov.dk

Pin It on Pinterest