trine fagerskovBehandler

trine fagerskov

Behandler

Sandbjergvej 75B
2950 Vedbæk

kontakt@trinefagerskov.dk
60 91 96 78

www.trinefagerskov.dk

Følg mig på de sociale medier

Velkommen til min side her på Fertilitetsliv.dk!

Jeg hedder Trine Fagerskov. Jeg er yogalærer og lifecoach med speciale inden for fertilitet. Jeg er selv tidligere ufrivilligt barnløs – nu mor til to dejlige børn. 

HOLISTISK FERTILITET er overskriften for de forskellige ydelser, jeg tilbyder: 

  • Et online forløb, som er spækket med viden og konkrete redskaber til dig, der gerne selv vil kunne gøre en positiv forskel for at styrke din fertilitet og samtidig have det godt, mens du forsøger at blive gravid. Forløbet består af 4 moduler, som du har adgang til i 180 dage. På den måde kan du vende tilbage til materialet igen og igen. Der er bl.a. træningsvideoer, lydfiler, online foredrag, hand-outs og refleksionsøvelser. Du får også adgang til en lukket Facebook-gruppe, hvor du og de øvrige deltagere kan dele erfaringer, tanker og følelser med hinanden.
  • Et yogaforløb på 8 gange for kvinder med fertilitetsudfordringer. Det foregår i yogastudiet Prana Yoga Shala i hyggelige Magstræde, København K. Her vil du blive præsenteret for yoga, krydret med Mojzisovas øvelsesterapi for at styrke din fertilitet og guide dit nervesystem til ro. Ikke mindst får du den unikke mulighed for at være i et trygt fællesskab med andre kvinder, der ved præcis hvordan det kan føles at stå i din situation.
  • 1:1 forløb for dig, der har brug for at tale med et menneske, der virkelig forstår, hvordan det er at have fertilitetsudfordringer. Udover at få lettet dit hjerte uden at skulle tænke over konsekvenserne af dine ærlige ord, vil du få effektive og virkelig dejlige redskaber til at håndtere det massive pres, du er udsat for. Jeg guider dig fra de kværnende tanker i hovedet ned i kroppen, så du kan genfinde ro og livsglæde. 

Da jeg selv var ufrivilligt barnløs i flere år, savnede jeg redskaber til at håndtere det følelsesmæssige pres, jeg var underlagt. Jeg havde følelsen af, at mit liv var lagt i lægernes hænder, og at jeg intet selv kunne gøre for at forbedre min situation.
Det føltes som om, min krop ikke længere var min, og jeg havde svært ved at mærke glæde og nydelse. Det var svært for mig overhovedet at få hverdagen og parforholdet til at hænge sammen, fordi jeg var så ked af det.

Efter at have undersøgt en masse og taget en uddannelse i “Womens Yoga & Health” ved jeg nu, at der er masser, man selv kan gøre. Både for at have det godt og bevare sin livsglæde, mens man forsøger at blive gravid. Og også for helt konkret at optimere chancerne for graviditet med yoga, funktionel træning, meditation, mindfulness, vejrtrækning og bevægelse i naturen. Uanset om man har en diagnose eller er uforklaret ufrivilligt barnløs.
Det er ovenikøbet alt sammen noget, som er rart og føles godt i både krop og sind.

Derfor har jeg skiftet mit tidligere arbejdsliv inden for kommunikation, kultur og filantropi ud med en brændende mission om at hjælpe andre kvinder, der står i samme situation som jeg selv stod i dengang.
Det skal ikke være en lidelse at bringe nyt liv til verden. Derfor vil jeg gerne støtte kvinder og par med at have det godt, mens de venter på ønskebarnet. Og give kvinderne redskaber til at optimere chancerne for graviditet.

MineBlogposts

Giveaway!

Giveaway!

Vidste du, at der er en masse, du selv kan gøre for at styrke din fertilitet og bevare livsglæden,...

læs mere

mineVideoer