velkommen tilMin Side

UPERFEKT LYKKELIV

Blog manager

Vi er nok et lidt atypisk par. Ikke fordi vi er vidt forskellige eller interesserer os for vidt forskellige ting, for på det punkt er vi faktisk nærmest skræmmende ens, men mere fordi der er lidt aldersforskel mellem os. Det er da ikke så atypisk tænker du måske så…?  Det atypiske her er at det er ikke manden der er ældst. Jeg er nemlig 14 år ældre end min kæreste og da jeg utroligt hurtigt nærmer mig de 40, er det muligvis også her vi skal finde vores fertilitetsproblemer. Lægernes bud er i hvert fald, at det nok er min ægkvalitet, der ikke længere er den bedste.  

Vi har dog været gravide spontant 2 gange på 12 måneder i juli 19 og juni 20, men har desværre mistet begge gange. Vi har indtil videre været igennem flere IUI & IVF forsøg i det private…nu hedder det så IVF i det offentlige. 

Jeg er vel det man kalder sekundær infertil, i det jeg har 2 børn fra et tidligere forhold. Halvstore børn, der er på vej ind i teenårene. J har ingen børn og vores højeste ønske er at vi skal have et barn sammen. Min største frygt er, at jeg ikke kan opfylde dette ønske.  

På insta skriver jeg også under uperfekt_lykkeliv. Ja det er primært mig der skriver men J er bestemt også med på sidelinjen. Skriveriet og fællesskabet er, for mig, terapi i det her hårde fertilitetsliv.

MineBlogposts