VÆGTTAB FØR FERTILITETSBEHANDLING

Blog opslag

19 aug, 2020

Har du og din partner forsøgt længe med en naturlig graviditet uden held? Har du fået af vide at du skal tabe dig før I kan starte op i fertilitetsbehandling?

Ikke nok med at du kæmper en hård kamp omkring ønsket om at blive mor, så kan tanken om at vægten først skal nå ned på et bestemt tal stresse krop og sind mere end hvad der er gavnligt. Tiden synes at gå ekstremt langsomt, og der sker måske ikke de store fremskridt i vægttabet.

En stresset krop og et stresset sind kan gøre det svært at tabe sig, og mange undersøgelser tyder faktisk på at stress i sig selv kan spænde ben for at en graviditet lykkes.

Som Jordemoder, Sonograf / Scanningsjordemoder og Akupunktør har jeg arbejdet med kvinder og gravide samt deres partnere i over 20 år. Jeg har mange års erfaring i at snakke med mange forskellige personligheder om meget svære tanker og følelser.

Derudover har jeg som Akupunktør i mange år også hjulpet ufrivillige barnløse kvinder og deres partnere ved hjælp af nåle og samtaler, så jeg har en meget stor indsigt i og forståelse for hvad I gennemgår i løbet af en lang og opslidende fertilitetsproces. Jeg har også mødt mange ligesom dig, hvor vægttab er et krav før I kan få lov til at starte i fertilitetsbehandling.

Føler du dig overladt til dig selv og savner du støtte i kampen om både vægttab og ønsket om en graviditet? Hos mig bliver du både set og hørt, og hjulpet videre på bedste vis.

Så book en tid til en individuel samtale og/eller fertilitetsakupunktur ved Herning Jordemoder Scanningsklinik.

Jeg glæder mig til at møde dig, og hjælpe dig videre i kampen om at opnå drømmen om dit ønskebarn.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!