VEJEN FØLES LANG

Blog opslag

Skrevet af The.biggest.wish

6 mar, 2020

ALT HAR SIN PRIS…

Da vi stod overfor valget, at skulle starte i ICSI behandling, så var det ikke uden omkostninger. Vi skulle betale 48.000 for 3 behandlinger, men vi var slet ikke i tvivl, for det har slet ingen betydning, når det kommer til at få det største ønske opfyldt. Men vi kunne ikke bare side tilbage og lade klinikken klare det hele, for der var ting vi selv måtte gøre – for at de her forsøg skulle vellykkedes.

NY LIVSSTIL

Torben havde nedsat sædkvalitet, som vi var nødt til at gøre noget ved, men hvad kunne man præcis gøre der. Vi havde jo forsøgt med kanonkuren som nogle kalder den, og ja det steg en smule. Men han havde et job som smed, hvor vi senere fandt ud af, når man står med maskiner som han gør, uden at bruge et forklæde, så kan det have nogle konsekvenser, idet at den varme ikke er godt for sæden. Samtidig så elskede Torben og se sport, som indebar at der skulle drikkes øl sammen med vennerne. I min familie har vi tildens til det metaboliske syndrom, dette er forhøjet blodtryk, forhøjet kolesterol og diabetes, og det var meget vigtig at alt dette kom under kontrol – for at det skulle med et barn. Det krævede jeg skulle skifte til et andet præparat for forhøjet blodtryk, som skulle være methyldopa – men det var først efter længere tid at min læge endelig gik med til det. For jeg skulle først igennem et andet præparat, som jeg blev virkelig syg af. Men lægen ville ikke lytte til mig (det var ikke min egen læge). Først nu har jeg fået det andet præparat fra min egen læge. Jeg har siden rejsen begyndte også tabt over 10 kg, så tingene begynder at gå i den rigtige retning. Det samme med torbens sædkvalitet, som faktisk i vores 3. forsøg nu har resulteret i 3 æg på frys og 1 sat op. Så tingene ser godt ud.

DET HANDLER OM AT LYTTE TIL SIG SELV..

Vi er i gang med vores 3. forsøg, som er det sidste. 2. forsøg resulterede i MA  i uge 8, som var rigtig hård. Jeg har virkelig valgt og lytte til min krop denne gang, og virkelig gjort noget godt for den, og derfor har jeg været sygemeldt i over 1 måned, pga bivirkninger men også alt det psykiske. Jeg håber virkelig alt dette vil være med til at få vores ønske opfyldt.

VEJEN DERTIL HAR VÆRET LANG

Jeg ved jo endnu ikke om rejsen er forbi, for intet er sikkert endnu, men tanken om at der er 3 æg på frys, giver håb. Jeg synes det allerede nu har været en lang rejse – siden vi gik i gang. Men alt kan nå og se, og det eneste man kan igennem alt det her, er HÅB. Jeg er glad for jeg valgte IVF-syd, jeg føler lidt jeg har taget en smutvej, fordi de bare nærmest kendte en med det samme man trådte ind af døren første dag. Det har været det rigtige valg for os, og jeg håber på det bedste men frygter det værste..

#the.biggest.wish

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

12. gang må da være lykkens gang!?

12. gang må da være lykkens gang!?

Over en måneds benhårdt arbejde har resulteret i ét skud i bøssen. Det virker så uretfærdigt, men det er jo efterhånden det overordnede tema i alt dette. Det er ægoplægning nummer 12 for vores vedkommende. Jeg kniber en tåre ved tanken om, at vi 11 gange før har siddet i samme situation, fulde af håb – men stadig ikke har fået vores barn.

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!