Vejen til vores kærlighedsbarn

Blog opslag

Skrevet af FruChrisser

28 nov, 2017

Hvad bruger man ventetiden på?

Jeg valgte sidste år i september 2016 at tage et år ud af kalenderen, være det mest egoistiske menneske, som faktisk slet ikke ligger til mig. Og gøre noget ved de kilo som havde sneget sig ind på mig, de daglige hovedpiner og migræneanfald. Smerter generelt.

For tilbage i vinteren 2014 blev jeg påkørt og fik let piskesmæld, og en skulderskade. Så min daglig dag bestod i smerter, hovedpine og migræneanfald. Samt forhøjet blodtryk pga min livsstil.

Noget måtte gøres.. hvis jeg skulle være mor på fuldtid, så måtte jeg i gang med en livsstilsændring. Vi hoppede af og til på listen men lå stadig alt for højt på den. Så et år kunne jeg godt trække ud og kun tænke på mig selv.

Så træning begyndte jeg på sidste år, ganske grænseoverskridende at skulle have træningstøj på og være i et lokale fyldt med andre mennesker.

Men når jeg ser tilbage på dette år der nu er gået, så står jeg så meget stærkere og er meget mere bevidst omkring mig selv. Hvad jeg kan formå, gøre og kunne sætte mål. Som derefter bliver til virkelighed.

Lige så meget for at få babytanker væk…

For alle steder, i familien, hos venner og bare nede i byen bliver man mindet om sin tomhed – for vi er endnu ikke blevet forældre og for ikke at gå ned med en depression eller stress pga dette pres på mine skulder. Valgte jeg at gøre det, for at få smilet frem og for at styrke mig selv.

Jeg er mere end klar til at blive mor nu, og til at vi som par bliver forældre. Nu må flyveren gerne flyve os afsted.

Kæmpet mig ud af en hverdag med smerter, medicin, migræneanfald og til at se mig vokse og blomstre. Det der får min blomst til at springe ydeligere ud – er når drømmen bliver opfyldt!

Men jeg er på vej, søger af og til lidt for meget træning – men det er der hvor jeg kan flygte væk fra tomheden omkring at være barnløs. Og behøver ikke at tænke på det, jeg kan være mig og kun mig. Kun høre musikken, blive ført igennem en time eller to i høj fart, og bare mærke sindet slappe af.

Ventetiden kan bruges på mange ting, kan kun sige at det valg jeg træf var det bedste for mig og om det evt kan hjælpe andre – det ved jeg ikke, men vil anbefale andre at prøve ad. Gi’ det et forsøg og se hvad der sker.

Motion er den bedste medicin i mit liv. 😊

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!