Vejen til vores kærlighedsbarn

Blog opslag

Skrevet af FruChrisser

11 okt, 2017

Fase 2, adoption

Lørdag morgen i maj 2013 kører vi til Vilcon konferencecenter ved Slagelse, der skal vi tilbringe weekenden med andre par som også er samme sted som os.

Vi havde fået lidt information tilsendt, som vi havde læst igennem og så frem til denne weekend. Hvad vi skulle gennemgå, se af videoer mv.

Vi bliver rystet sammen, og høre vores historie. Hvor vi alle har været næsten samme forløb igennem. barnløsheden fylder hos os alle.

Vi får vist små videoer fra børnehjemmene, hvordan en hverdag for et barn kan se ud. Det er meget følelsemæssigt hårdt, man har kun lyst til at samle alle de børn op og kramme dem og aldrig give slip!

Både den første weekend og den anden weekend som kurset strækker sig over, får man sat ord på hvad det er for et afsavn man har. Og at skulle bearbejde sorgen for det biologiske barn. Afmagten man står med, og alt er rart at dele med andre par som er samme sted som en selv.

Vi fik bearbejdet vores barndom, hvad vi vil lave om når vi bliver forældre. Og at vi begge skal være en lige stor del af barnets opvækst.

At tage derfra med værktøjer til at kunne se hvordan et barn med den start på livet har det, og kan udvikle sig. Det er en stor gave at få, og modet til at skabe den trykke familie vi ønsker os så brændende.

Fase 2 kursus, giver en del stof til eftertanke, nye venskaber og fået sat på plads hvordan en dagligdag på et børnehjem kan være. De er på overarbejde og lære at overleve på en hel anden måde.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!