Velkommen til

Blog opslag

Skrevet af

17 apr, 2020

Jeg hedder Anna og er mor til HypnoBaby.

HypnoBaby henvender sig til kvinder og par før, under og efter graviditet.

Jeg er uddannet læge tilbage i 2011, har en diplomuddannelse i klinisk hypnose, og så er jeg selv mor til en hel håndfuld.

Siden 2014 har jeg arbejdet med hypnose som klinisk behandlingsform og har solid erfaring i at arbejde med både børn, unge og voksne.

Efterhånden laver jeg primært individuel terapi til børn og unge og har i stedet udviklet HypnoBaby, som er lydfilsbaserede hypnoser til voksne.

Hvad er HypnoBaby

HypnoBaby er lydfilsbaseret hypnosebehandling. Platformen lancerede jeg som en hjemmeside i november 2019, og i april 2020 udgav jeg HypnoBabys app, som gør behandlingen langt mere brugervenlig. I første omgang er appen kommet i AppStore, men senest til maj 2020, skulle den gerne være klar til Google Play også. Selve appen er gratis med mulighed for tilkøb af premiumindhold. I april og maj 2020 er der 7 dages gratis prøveperiode på vores premiumabonnement.

HypnoBabys app

HypnoBabys hypnoser i appen er foreløbigt inddelt i følgende kategorier:

Afslapning

Fertilitet

Graviditet

Fødsel

Barsel

Inden for hver kategori findes hypnoser, som kan hjælpe dig med de forskellige udfordringer, du står over for. I fertilitetskategorien, er der således blandt andet hypnoser, der kan mindske stress og booste dit selvværd, så dit fertilitetsforløb bliver så godt som muligt. Desuden findes der hypnoser, der kan øge sandsynligheden for en positiv gravidtetstest.

Alle hypnoser er udviklet på baggrund af den tilgængelige forskning på området samt min kliniske erfaring som læge og klinisk hypnoterapeut.

Hvad er hypnose?
Der skal nok komme et helt blogindlæg om, hvad hypnose er, og hvad det kan bruges til.

Her vil jeg helt kort nøjes med at fortælle, at hypnose er en helt naturlig og oftest meget afslappende behandlingsform uden kendte bivirkninger.

Hypnosetilstanden er en tilstand, som vi alle bevæger os ind og ud af flere gange dagligt. Det kan være, når vi dagdrømmer eller når tiden løber fra os, mens vi står under bruseren, uden at vi rigtigt ved, hvad tiden er gået med. Mange kender også den hypnotiske tilstand fra meditation eller mindfulness, som også er rigtigt sundt for os og for vores hjerner. Hypnose adskiller sig dog fra eksempelvis mindfulness ved, at man ikke bare ”går ind i tilstanden”, men derimod også bruger tilstanden til at lave ønskede ændringer i krop og sind. Vi ved nemlig, at hjernen er langt mere modtagelig for indlæring og eksempelvis ændring af mønstre, når vi er i hypnose.

Du kan finde svar på mange flere spørgsmål om hypnose ved at følge dette link.

https://hypnobaby.dk/om-hypnose/
Du kan også altid skrive til mig via kontaktformularen på siden eller på mail info@hypnobaby.dk

Tusind tak, fordi du læste med.

Du kan læse meget mere om HypnoBaby på vores hjemmeside hypnobaby.dk.

Jeg håber, HypnoBaby vil være en hjælp – også for dig <3

Kh Anna

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!