Ventetid og videre til IVF behandling

Blog opslag

Skrevet af Cille

20 mar, 2019

Der er gået noget tid siden sidst jeg lavede et indlæg og det er grundet mange ting. Blandt andet er vi blevet henvist videre til regensglas behandling og imens vi har ventet på brev, har jeg følt vi har stået lidt stille og det har jeg brugt ret meget tid på at affinde mig med  og prøver bare at være i det og nyde pausen fra behandling.
Men det er faktisk død svært at nyde en pause man faktisk slet ikke ønsker!
 Jeg vil så gerne bare videre og som jeg ligesom begyndte at flytte fokus fra bare gerne ville videre til at slappe lidt af, så fik vi brev fra hospitalet om info møde og første samtale til behandling.
JEG ER SÅ GLAD!!
 Tiden kan kun gå for langsomt nu ! Mærkeligt nok så er  den her vente tid faktisk nemmere at acceptere for nu har jeg dato på hvornår der sker bare et eller andet.
Jeg glæder mig så meget til at komme igang og høre helt præcist hvad det er der kommer til at foregå .
MEN i det offentlige er det sådan at man laver en form for forældre undersøgelse, hvilket jeg faktisk syntes er en ret god idé men det betyder jo så også at der sidder nogle fremmede mennesker og ligesom skal bedømme os .
Det må jeg ærligt indrømme at jeg har det ret svært ved !
Jeg ved at jeg bliver en god mor og jeg ved at min kæreste bliver en rigtig rigtig god far. Ingen tvivl om det,  Men det ved de jo ikke . De kender os jo ikke de skal bedømme os i en situation hvor jeg med garanti vil være møg hamrende nervøs.
Jeg har talt med vores tidligere behandler som ikke syntes at vi ikke havde noget at være nervøs for, Men det er jeg altså lidt alligevel .  Jeg ved ikke hvorfor lige præcis det fylder så meget i mit hoved .
Måske er det bare mig der maler fanden på vægen som sædvanligt og måske er det slet ikke så slemt som jeg går og tror.
Jeg tror det handler om at når vi vil det her så gerne så det ville være frygteligt hvis deres “bedømmelse” skulle spænde ben for det.
Jeg hviler normal ret meget i mig selv men måske er jeg alligevel ret dårlig til at andre skal bedømme mig som person ? 🤔
Vi må endu engang vente.!
Denne vente tid vil jeg fortsat bruge til at finde ro i mig selv og acceptere at det er sådan det er , også bare bevise dem at vi bliver alletiders forældre ❤
 jeg øver mig stadig på at finde en form for indre ro i alt det her. 😊

1 Kommentar

  1. Malene

    Held og lykke med det hele. Vi mærkede ingenting til den forældre-egnetheds-undersøgelse. Heldigvis. Det er nemlig vildt absurd, at de skal vurdere en på et tidspunkt, hvor man er nervøs.
    Jeg håber, at i kommer hurtigt til og får et godt forløb. Vi er på Herlev, og det er vi meget glade for. Vi venter pt på at få lagt fryseæg op efter vores første IVF forsøg som endte i totalfrys. Det er også som om ventetiden er lidt mere udholdelig nu, hvor vi ved at vi har æg i fryseren.

    ❤️

    Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

12. gang må da være lykkens gang!?

12. gang må da være lykkens gang!?

Over en måneds benhårdt arbejde har resulteret i ét skud i bøssen. Det virker så uretfærdigt, men det er jo efterhånden det overordnede tema i alt dette. Det er ægoplægning nummer 12 for vores vedkommende. Jeg kniber en tåre ved tanken om, at vi 11 gange før har siddet i samme situation, fulde af håb – men stadig ikke har fået vores barn.

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!