Vi fik tre forsøg med insemination og tre forsøg med reagensglasbehandling

Blog opslag

Skrevet af Stine Elisabeth

6 jan, 2020

Indtil videre har vi brugt de tre forsøg med insemination og et enkelt forsøg med reagensglasbehandling.

Fredag d. 4. Januar 2019 tilmelde vi vores første inseminering og vi var MEEEGA spændte ! Endelig gik vi i gang med behandling og måske inden måneden var omme ville vi være gravid. Vi var lidt naive og indbildske, ja ja, men det er okay var være naive når det handler om at holde håbet om at få baby-ønsket opfyldt !

Så som sagt, vi gik i gang med vores første behandling og det var faktisk ikke så slemt som jeg havde forventet. Mange havde skræmt mig/os fuldstændig så vi havde forventet det værst tænkelige med vanskeligheder i kroppen, træthed og vanvittige humørsvingninger. Men det eneste jeg mærkede i de her behandlinger var lidt ekstra træthed så det var meget overkommeligt. Dog har jeg personligt MEGET svært ved nåle så hver hormon indsprøjtning har krævet lidt små tårer og piveri, haha ! Herhjemme er det Benjamins job at få mig stukket for det er simpelthen umuligt for mig uanset hvor meget ”tilløb” jeg tager eller hvor sej jeg overbeviser mig selv om at jeg er, så kan det bare ikke lade sig gøre at stikke mig selv. Heldigvis er Benjamin så sej hvad det angår, så vups’ så er jeg stukket på nul komma dud så det er hurtigt overstået.

Så de første tre forsøg med inseminering, gik forholdsvis smertefrit. Selvfølgelig blev vi kede af det hver gang graviditetstesten var negativ men det var en trøst for os at min krop ikke var så hårdt ramt under behandlingerne trods de skræmme historier vi havde hørt forinden. Og for os hjalp det også meget at vi hele tiden fortog os noget sammen så vi ikke bare gik og tænkte på fertilitet og hormoner hele døgnet rundt. Det at vi kan tilsidesætte det en smule i ny og næ, vægter vi i vores tilværelse, for det kan let komme til at fylde for meget.

Jeg vil runde af med ordet naiv fordi jeg selv personligt synes vi ofte kommer til at bruge det forkert // vi bruger ordet naiv som om det er et træls og grimt ord men i virkeligheden er der absolut intet i vejen med at være naiv – naiv betyder blot at man tror på det bedste i andre mennesker eller i situationer – og det, efter min mening, er kun en god egenskab at bære, at tro på det bedste i alting // Selvfølgelig kan det give lidt bagslag fordi man altid håber og tror på det bedste resultat, i vores tilfælde i form af fertilitet, men samtidig er man altid nød til at tænke positivt og være godt indstillet med psyken fordi det præger jo bare selve fertilitetens gang.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

12. gang må da være lykkens gang!?

12. gang må da være lykkens gang!?

Over en måneds benhårdt arbejde har resulteret i ét skud i bøssen. Det virker så uretfærdigt, men det er jo efterhånden det overordnede tema i alt dette. Det er ægoplægning nummer 12 for vores vedkommende. Jeg kniber en tåre ved tanken om, at vi 11 gange før har siddet i samme situation, fulde af håb – men stadig ikke har fået vores barn.

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!