Vi har hilset på den lille!

Blog opslag

Skrevet af FruIcsi

2 mar, 2018

Ny uke – nye muligheter

Nå er vi nok en gang inne i en ny svangerskapsuke! Og for en uke siden bestemte jeg at vi skulle bestille time til privat ultralyd. Her i Norge får vi kun tilbud om en ultralyd som en del av oppfølgingen under svangerskapet, og det synes jeg er alt for lite! Så derfor tok vi da turen når jeg bekket over i uke 15.

Det hele ble en utrolig fin opplevelse, og jeg er utrolig glad for at jeg tok meg råd til det. En privat ultralyd koster jo penger, og dit vi dro kostet en ultralydundersøkelse 1550kr. Da fikk vi også med en USB- stick etterpå med en del små videosnutter og bilder av vår lille eskimo!

Storebror

Før vi dro hjemmefra inngikk min mann og bonussønn et veddemål, så den som gjettet feil kjønn på babyen måtte gå tur med hunden vår når vi kom hjem. Storebror håpet på gutt, og min mann håpet på jente. Storebror er 15år gammel, og min manns sønn fra et tidligere forhold. Når jeg bestilte timen til ultralyd så fant jeg ut at det hadde vært fint å ha med storebror, siden de fleste sykehus her ikke tillater storesøsken på ultralyd i tilfelle de forstyrrer underveis i undersøkelsen, eller noe er galt med babyen. Vi snakket med storebror på forhånd og han er jo også så gammel at han skjønner at det er en medisinsk undersøkelse, så man ikke må forstyrre. Han oppførte seg eksemplarisk, og var rett og slett stille som en mus hele tiden.

Vår lille eskimo

Den lille i magen min, viste seg å være ganske sjenert. Og hun som gjorde undersøkelsen måtte jobbe veldig for å få baby til å vise seg frem fra sin beste side. Og jeg tror nesten jeg har fått blåmerke på magen etter dultingen fra ultralyden! Men så lenge lille har det bra og er frisk så er jeg fornøyd! Lille eskimo ligger trygt og godt i mammas mage, har lange ben, en søt liten nese, og en nusselig munn, og er akkurat så stor som h*n skal være i forhold til hvor langt jeg er på vei. Så terminen ble bekreftet enda en gang, men om litt under 4 uker skal vi på ultralyd på sykehuset, og da gjenstår det å se om de er enige i termindatoen.

Hvem venter vi på?

Lille eskimo har fortsatt ikke fått noe navn, og hadde h*n vært av det motsatte kjønn, så hadde vi hatt navnet klart i to år allerede. Slik ble det da altså ikke, så nå må vi bli enige. Vi venter nemlig på en liten prins, og vi er så spente på hvem han er, hvem han ligner på og hvilke trekk han har arvet fra sin mor og far. Vi bestemte oss for at våre foreldre skulle få vite kjønnet på lille, mens alle andre blir holdt utenfor akkurat der. Innen prinsen blir født så skal det jo holdes en babyshower, og vi velger å avsløre kjønnet på babyshower! Så hvis noen har skjønt hvem jeg er, så vet dere nå også at dere ikke skal si noe om prinsen uten at det kun er meg som kan lese det 😉

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Ventetiden er over

Ventetiden er over

Svaret kom to dage før juleaften. En opringning flere timer før ventet. En opringning der vil...

læs mere
Angst og frihed

Angst og frihed

Jeg står i min første graviditet siden jeg gik i fødsel 19+5. Jeg er nu 18+4 og det fylder, at jeg...

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!