VI HAR TAGET ET VALG!

Blog opslag

Skrevet af Sarah

8 maj, 2021

04Vi har nu levet efter gynækologens råd i otte uger og skulle derefter tilbage med en ny sædprøve til analyse. Vi krydsede alt hvad vi havde for, at vi ville få gode nyheder – hvis man har læst mine tidligere indlæg, så har vi endnu ikke haft gode nyheder, så nu burde det være vores tur. Men desværre heller ikke denne gang! Den nye sædprøve viste endnu engang at sædkvaliteten er meget nedsat. Øv!

Og det sluttede ikke her – vi fik besked om at vores henvisning til IVF ikke kan sendes før jeg har tabt mig yderligere 3 kg. Nogen vil måske tænke at dette ikke lyder af meget, men det skal nævnes at jeg allerede har tabt ca. 9 kg., så jeg troede jeg kunne have ventetiden til at tabe de sidste 3 kg. – men man skal åbenbart tabe den inden henvisningen overhovedet bliver sendt videre. Jeg var fuldstændig knust og følte vi hele tiden blev mødt med nye informationer!

Vi begyndte at lave en udregning for hvornår og hvordan forløbet ville foreligge – med de oplysninger vi hidtil har fået. Realistisk set vil jeg kunne tabe mig de sidste kilo på to måneders tid, derefter er der 10-20 ugers ventetid til den indledende samtale alt efter hvilket sygehus vi vælger. Jeg har tidligere fået besked om, at man derefter kan blive afvist op til tre cyklusser, hvis sygehuset har travlt – og det sker desværre ret ofte. Derudover kommer der en sommerferie, hvor der er ferielukket. Det vil sige, at der vil gå mellem 5 og 10 måneder inden vi er i gang med behandlingen ved det offentlige. Det kan vi slet ikke forholde os til eller finde ro i – ventetiden har allerede været ulidelig for os begge!

Vi har derfor taget et valg! I den periode hvor vi skal vente på det offentlige vil vi betale os til tre forsøg i det private. Vi er så glade for denne beslutning og taknemmelige for at vi har pengene til det (med hjælp fra min familie). Vi vil ikke kunne holde til at gå så mange måneder, hvor vi kun kan vente og derfor er dette den helt rigtige beslutning for os.

Vi skal til den indledende samtale hos IVF-Syd torsdag d. 29. april og vi glæder os.

 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

12. gang må da være lykkens gang!?

12. gang må da være lykkens gang!?

Over en måneds benhårdt arbejde har resulteret i ét skud i bøssen. Det virker så uretfærdigt, men det er jo efterhånden det overordnede tema i alt dette. Det er ægoplægning nummer 12 for vores vedkommende. Jeg kniber en tåre ved tanken om, at vi 11 gange før har siddet i samme situation, fulde af håb – men stadig ikke har fået vores barn.

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!