VI MÅ VENTE LIDT MERE

Blog opslag

Skrevet af Sandies-Verden

29 mar, 2021

Som forventet kunne vi desværre ikke nå at komme i gang med vores næste forsøg inden sommerferien. Øv!

Selvom det er mega træls og ufattelig hårdt at skulle til at vente yderligere, så har vi alligevel forsøgt at finde det positive i situationen. – og det positive ved det, kan man så sige er at vi så har et par ekstra måneder til at booste vores fertilitet og vores chancer endnu mere. I forhold til vitaminer, og en masse sund kost.

Og vigtigst af alt, lidt ekstra tid til at nyde hinanden. For vi kan jo i realiteten blive gravide ved næste forsøg, så det er med at nyde hinanden nu, alt hvad vi kan, inden der højst sandsynlig kommer en lille baby til familien.

Vi fik at vide af klinikken, at de inden sommerferien, kun tog de aller ældste patienter ind til behandling, eller folk som havde sygedomme. Vi er jo “bare” uforklarlige barnløse. Så vi må vente lidt endnu. Men det kan jeg nu også sagtens unde de andre, som behøver hjælpen lidt mere akut end os selv.

Så lige nu afventer vi en samtale med klinikken den 29 Juni. Hvor vores fertilitetslæge vil fortælle os planen for  næste forsøg. Hvilke hormoner jeg skal starte op på denne gang, og hvor høj dosis, osv… Lige nu ved vi ikke andet end at forsøget bliver 100 procent ICSI 

Så vi er meget spændte på at høre om den nye plan. Vi glæder os ubeskrivelig meget til at må komme i gang igen, når sommerferien er overstået! Ventetiden har været lang!

Men forhåbentlig har det været hele ventetiden værd <3

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!