Vind bogen FRUGTBAR!

af | juni 14, 2019 | 0 Kommentarer

Reklame
Som bagsideteksten beskriver, er FRUGTBAR en bog til alle, der ønsker at blive gravide. Og særligt til dem, der har villet det et stykke tid og har erstattet intimiteten derhjemme med kalendersex og grænseoverskridende lægeundersøgelser eller fertilitetsbehandlinger. Bogen er til dig, der i takt med de negative graviditetstests eller graviditetstab er endt med bekymringer og afmagt dér, hvor der skulle have vokset en baby.
 
Undertitlen lyder: Yoga der booster din fertilitet – Mental førstehjælp, der bevarer din forstand, og i bogen får du letanvendelige yogaprogrammer, der har til formål at øge blodcirkulationen til de reproduktive organer og reducere stress. Bogen indeholder ligeledes værktøjer til at komme igennem en svær periode uden at miste forstanden.
 
Vores blogger Bliverjegnogensidennogensmor skrev i sin anmeldelse af bogen: 

“Allerede kort efter indledningen løb tårerne ned af mine kinder, og det har de gjort on-off hele bogen igennem. Thilde skriver i et genkendeligt sprog, og igennem bogen tager hun os igennem hendes egen og andre kvinders historie om ufrivillig barnløshed, de skamfulde tanker, jalousien, sårbarheden, sorgen mm.

I bogen føler jeg mig mødt, genkendt, set, hørt og rummet, også de steder, hvor jeg har svært ved at rumme mig selv. Den kvinde hun skriver til/om er MIG, og jeg er sikker på at mange andre vil have det på præcis samme måde, når de læser den.

Thilde bryder i bogen tabuet om alle de grimme følelser og tanker, som man kan have, når man er ufrivillig barnløs og i fertilitetsbehandling. Det er så befriende og se dem nedfældet for jeg genkendte hver og en. Det er som om de bliver mere ok at have, når en forfatter har nedskrevet dem.”

Deltag i konkurrencen på Instagram Fertilitetsliv.dk 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest